Fényképezőgépem memóriakártyáról ma véletlen letöröltem az összes képem! Vissza lehet hozni valahogy? Kérem segítsen valaki a fél életem elveszett.
Örülök, hogy sikerült!
Még csak annyit, hogy a másik program, amivel először próbálkoztál, az semmit nem írt a kértyára, szóval hogy azzal is próbálkoztál, egyetlen százalékkal sem rontotta a visszaállítás esélyeit. Akkor van gáz, ha a "cseszegetés" következtében írunk is a kártyára, illetve ha fizikailag sérült az adathordozó. Akkor valóban minden próbálkozás csak ront a helyzeten. De jelen esetben nem erről volt szó. Jó lenne, ha akinek gőze nincs a dolgokoz, nem írna marhaságokat.
Aki elküldte a piriform-os linket, ezer hála és köszönet, neki köszönhetően tudtam én is visszahozni a képeket a memóriakártyáról. Fontos ajándék készül a képből! El sem tudom mondani mennyire örülök, NAGY VAGY, és rendi, hogy adtál útmutatást is a lépésekhez!!!
Ezer hála és annak is, aki ezt a programot "kitalálta"!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!