Mit jelent az, hogy "újracsomagolt készülék"?
Figyelt kérdés
Persze tudom, hogy az újracsomagolás mit jelent. De mi oka lehet egy készülék újracsomagolásának?
Az egyik áruház hirdetésében olvastam ahol tévéket 30-40%-al olcsóban hirdetek eladásra mert újra vannak csomagolva.
2016. jún. 23. 11:38
1/3 anonim válasza:
Egyszer már valaki megvette teljes áron, de nem tettszthetett neki, ezért visszaküldte, a kibontott csomagot. ilyenkor érdemes elolvasni a leírást, mert lehet karcos is a készülék
2/3 anonim válasza:
Vagy szállítás közben megsérült a csomagolása, és hogy ne ijedj meg nagyon, hogy mennyire elejtették, újracsomagolták - mert kipróbálták és működött.
Vagy bemutatótermi darab volt, és emiatt kellett újra eladható állapotba hozni.
Vagy, ahogy az első válaszoló is mondta, valakinek mégsem kellett, és visszavitte...
3/3 A kérdező kommentje:
Szeretem volna ezek a készülékek közül vásárolni mert olcsóbbak - de meggondoltam magam.
Inkább adok érte több pénzt egy sérülésmentes gyári csomagolt készülékért.
2016. jún. 23. 12:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!