Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mit jelent az, hogy "újracsoma...

Mit jelent az, hogy "újracsomagolt készülék"?

Figyelt kérdés

Persze tudom, hogy az újracsomagolás mit jelent. De mi oka lehet egy készülék újracsomagolásának?

Az egyik áruház hirdetésében olvastam ahol tévéket 30-40%-al olcsóban hirdetek eladásra mert újra vannak csomagolva.

2016. jún. 23. 11:38
 1/3 anonim ***** válasza:
Egyszer már valaki megvette teljes áron, de nem tettszthetett neki, ezért visszaküldte, a kibontott csomagot. ilyenkor érdemes elolvasni a leírást, mert lehet karcos is a készülék
2016. jún. 23. 11:43
 2/3 anonim ***** válasza:

Vagy szállítás közben megsérült a csomagolása, és hogy ne ijedj meg nagyon, hogy mennyire elejtették, újracsomagolták - mert kipróbálták és működött.

Vagy bemutatótermi darab volt, és emiatt kellett újra eladható állapotba hozni.

Vagy, ahogy az első válaszoló is mondta, valakinek mégsem kellett, és visszavitte...

2016. jún. 23. 12:02
 3/3 A kérdező kommentje:

Szeretem volna ezek a készülékek közül vásárolni mert olcsóbbak - de meggondoltam magam.

Inkább adok érte több pénzt egy sérülésmentes gyári csomagolt készülékért.

2016. jún. 23. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!