Miert nem talalok a kornyeken ilyen baratokat?
Szeretnek egy olyan baratot akivel lehetne filozni az elet dolgairol, vagy egyutt alkotni meg ilyenek de egyszeruen ilyeneket nem talalok.
Hol lehet manapsag baratkozni?
Tudtok ilyen baratkozos fb csoportot ahol nem 12 evesek vannak?
Kapcsolódó kérdések:
Nem vagyok needy csak igy ujonckent eleg cinkes egy varosban ismeretlenul lenni, letezni.Lanyok elonyos helyzetben :D
Olyan helyeket keresek ahol nincs diszkriminacio (megkulonboztetes, kulonbsegtetel)... 1) Se ezekkel a buta oltasokkal kapcsolatban. 2) Se pedig ezzel a buta maszkviselessel kapcsolatban. Otleteket nem kerek. Velemenyeket se kerek. Oltaspropagandat se kerek. Maszkpropagandat se kerek.
A bacsinak van egy markoloja, azzal vallal munkakat. Szokasa, hogy indulas elott egy oraval mar bekapcsolja, es iszonyat hangos... Van a telken egy oriasi lampaja, igy sokszor ejjel is dolgozik, akar este 11kor flexel, fureszel, kalapal, de akar telen hajnali 5 kor is...
Még annyi hogy 19 eves vagyok...van 1 evem(tervezek elmenni) mert szakmat tanulok...mas helyen viszont mar felvettek volna dolgozni sztem
Antsz jarvanyugy? Vagy melyik hatosag foglalkozik veluk? Elwtvitelszeruen elnek kozteeuleten,ami tilos.
szivesen baratkoznek hasonlo erdekeltsegu emberekkel:)
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!