Hogyan kell egy barátságot jól koordinálni? F52
Ma itt az oldalon, elvesztettem egy olyan ember társaságát,aki sokat jelentett nekem!
Az emberi kapcsolatokban felmerülő hiányosságaim,sajnos a visszájára ütöttek!
Sokat köszönhetek neki és sokszor Ő tartotta bennem a reményt!
Viszont nagyon elcs....tem azzal, hogy nincsenek barátaim, csak a család(párom és 2 gyerkőc)és csendesebb,visszahuzódobb ember vagyok!
Nem eléggé tettem oda magam, ami sajnos a kommunikációban is megmutatkozott!
Bánt,hogy csalódnia kellett bennem, aki hosszú ideje támpont volt az életemben!!!
Valahogy az az érzés körvonalazódik,hogy nagyon tapasztalatlan vagyok az ellenkező nem írányába történő megnyílvánulásban és kommunikációban!

válasza:"Ma itt az oldalon, elvesztettem egy olyan ember társaságát,aki sokat jelentett nekem!"
Először is, tanuld meg, hogy nincs szükséged netes barátokra! Akit nem a való életben ismersz meg, azt felejtsd el!
39F

válasza:

válasza:Személyes találkozó nélküli virtuális kapcsolatok könnyen szakadnak meg hirtelen, nem tudom mit tudsz róla egyébként, meddig jutott a kapcsolat.
Nem szabad egyetlen emberre alapozni egy barátságot és ha élőben még nem találkoztatok, akkor ezt nem kell barátságnak mondani, szerintem.

válasza:×5
Pont azért írtam,hogy hölgy,mert kevesen hisznek a nő/férfi barátságban!
Nem nyomultam...

válasza:

válasza:Mémként terjed, de érdemes megfogadni:
"Ne bonyolítsd az életed!
Hiányzik valaki? Hívd fel!
Találkoznál vele? Hívd el!
Megértésre vágysz? Magyarázd el!
Kérdésed van? Kérdezz!
Valami nem tetszik? Mondd el!
Tetszik valami? Mondd el ezt is!
Vágysz valamire? Kérd!
Szeretsz valakit? Mutasd meg.
Az élet egyszerű! Ne bonyolítsd!"
A megromlott kapcsolatokra is jó tanács a fenti: mondd el, hogy sajnálod, kérj bocsánatot. Egy őszinte bocsánatkérés, segítségkérés, ha elmondod, hogy a másik fontos neked, sokat tud számítani.
A barátságok meg olyanok, mint egy növény. Időt kell rá szánni, öntözni kell, táplálni kell, hogy életben maradjon. Az együtt töltött idő, a közös élmények működtetnek egy barátságot. Ha a másik nem keres, nem jutsz eszébe, akkor keresd te, adj alkalmat, lehetőséget a másiknak a folytatásra. Ne vidd túlzásba, ne akaszkodj a másikra, ne tarts igényt minden idejére, de időről-időre keresd, érdeklődj, tegyél érte, hogy tovább működjön a barátság.

válasza:

válasza:3# Annak miértelme? Azt hazudik neked amit csak akar.
Ilyet csak a lúzerek szopnak be már bocs. Ráadásul évekig? Vicc kategória.
Kapcsolódó kérdések:
OKJ-t, szakmát és nyelvet tudtam tanulni munka mellett mindig az elmúlt években, de most arra az elhatározásra jutottam, hogy szeretnék továbbtanulni és diplomát szerezni... Vidéki vagyok és a munkámat sem szeretném feladni ezért mindenképpen csak a levelezős jöhet...
Nagyon tapasztalatlan, sikertelen, csak önmagával szeret foglalkozni.
Hogy annyit netezzen amennyit én engedek. Van ilyen alkalmazas amit nem tud le törölni?
Akár tetszik, akár nem, tényleg léteznek olyanok, akik vagy politikailag nem annyira tudatosan, vagy nem annyira elkötelezett ellenzékiek, hogy egy DK vagy épp Jobbik nevével fémjelezett listára szavazzanak.
Néha a farkát mozgatja. Alszik, felül majd visszafekszik, de látszik rajta hogy labilis. Melegben van, mellette vagyok. A szemét is alig tudja nyitva tartani. Holnap lesz állatorvoshoz.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!