Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Tervezem, hogy kb 2 év múlva...

Tervezem, hogy kb 2 év múlva hazaköltözöm Magyarországra. Hogyan tudnék baráti társaságot létrehozni, esetleg csatlakozni ilyenhez?

Figyelt kérdés
Lassan 6 éve élek külföldön, ahol nem nagyon vannak kapcsolataim. Pesten voltak egyetemista koromban, de amilyen gyorsan azok jöttek, mentek is. Akkori egyetemi barátaim vagy megházasodtak, vagy kimentek külföldre. Sokakkal évek óta nem tartom a kapcsolatot. Emellett meleg is vagyok, ami még inkább leszűkíti a kört. Mit mondanátok, hogy és hol tudnék barátkozni?

júl. 30. 23:22
 1/7 anonim ***** válasza:
87%
Úgy, hogy megismerkedsz emberekkel.
júl. 31. 02:13
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha haza költözöl akkor vagy a munkahelyeden ahol fogsz dolgozni vagy ott alakul majd ki barátság. Vagy ha van hobbid akkor olyan helyre kell menni és ott meglesz a közös érdeklődés.

Hány éves vagy? Milyen korosztály keresel barátkozni?

júl. 31. 04:55
 3/7 A kérdező kommentje:
32 es valahogy akorulit
júl. 31. 07:41
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát mi a hobbid?

Ha én azt mondom, hogy a DnD csoportban milyen faca emberekkel találkozom, de te meg mondjuk falra mászol a "meséktől", akkor kitörölheted a kommentemmel

júl. 31. 08:24
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem igazan van hobbim. Neha szivesen turazok, de azt is evi parszor max, vagy sielek, de azt is kb 2x az evben 😅 emiatt se konnyu
júl. 31. 08:36
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Na, valami csak akad :D Olvasás, sorozatnézés, anime, badárlesés, kártyagyűjtés...? :D
júl. 31. 09:05
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

#6 vagyok, nekem pl egyáltalán nem hobbim az agyagozás, de múltkor részt vettem ilyen workshopon, és nagyon jó buli volt. Ilyeneket is érdemes nézegetni, mert nem igényel semmilyen "tehetséget" vagy gyakorlottságot, pont ez a lényege. Megmutatják, mit kell csinálni, és segítenek is végig.

Van Budapesten mindenféle, nem csak agyagozás, az csak egy példa volt

júl. 31. 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Ha valaki külföldön èl ès otthon Magyarországon örököl egy lakást, vègezetül megèri nyugdijas korában a külföldi nyugdijból hazaköltöznie ès èlni saját lakásban?

Vagy a nyugdijasoknak inkább meg se èri hazamenniük a gazdaság és egèszsègügy illetve az emberek miatt? Szerintetek mi az okos döntès egy ilyen helyzetben? Nagyapám rám akarja hagyni a lakását, be is rendeznèm, jó elkèpzelès lenne, de nem tudom megéri e a kèsöbbiekben oda is tervezni.

Szeretném megigényelni a munkanélkülit Ausztriában, úgy, hogy közvetlen utána hazaköltöznék. Lehetséges e?

Azért gondoltam erre mert ha Magyarországon igényelném meg akkor a töredékét kapnám meg.

A hanyatló nyugaton élő magyaroknak nem érné meg sokkal jobban a hazaköltöznének Magyarországra?

Magyarország legalább nincs tele az lmbtq propagandával, meg nincsenek migránsok, sokkal jobb a közbiztonság és sokkal jobban meg lehet élni a fizetésekből mint az hanyatló nyugaton. Lehet hogy a nyugaton jobbak a fizetések de minden sokkal de sokkal drágább mint...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!