Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért kócolnak bele a hajamba...

Miért kócolnak bele a hajamba a fiúk?

Figyelt kérdés

Nagyon sok fiú barátom csinálja azt, hogy amikor elmegy mellettem, vagy köszönéskor, elköszönéskor belekócolnak egy kicsit a hajamba. Nem zavar a dolog, nem kócolnak össze csak éppen megsimogatják a fejem. Viszont kíváncsi lennék, hogy ezt miért csináljátok fiúk? Ez a barátság jele, vagy olyan mintha húgukként tekintenének rám??

Köszi!

25/L

#barátság #összekócol #belekócol
2016. jún. 23. 09:10
1 2
 1/17 anonim válasza:
56%
Meg akarnak répázni.
2016. jún. 23. 09:11
 2/17 anonim ***** válasza:
81%
Cirógatnának téged lejjebb is.
2016. jún. 23. 09:15
 3/17 A kérdező kommentje:
Szóval úgy gondoljátok, hogy ez minden esetben nem baráti jelzés, hanem hogy szeretnének többet is?
2016. jún. 23. 09:21
 4/17 piriiiii ***** válasza:
76%
Nem hiszem, hogy ez kizárólag szexuális vagy legalábbis barátinál több közeledést jelezne. Sok mindent jelenthet. Bármelyik fiú esetében jelenthet bármit. Esetleg... nem jutott még eszedbe, hogy ööööö... ezt tőlük kérdezd meg? :)
2016. jún. 23. 09:33
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Ebben a korban ez már nem egy átlagos dolog.Biztos,hogy jobban kedvelnek Téged,mint szimpla barátot.Nem kell feltétlenül szexuális vonzalomra gondolni.Lehet ez valami plátói szerelem is.
2016. jún. 23. 09:42
 6/17 anonim ***** válasza:

Nagyon szimpatikus vagy számukra, szeretnivalónak találnak. Különlegesen kedvelnek, tudat alatti vonzódást éreznek.

Szerintem örülj ennek.

2016. jún. 23. 10:14
 7/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek!

Bevallom, hogy nem is igazán ezeknek a konkrét személyeknek a hozzám fűződő viszonyuk érdekel. Egyszerűen csak annyiszor megtörtént, hogy megfogalmazódott bennem a kérdés. Inkább emberismereti célból kíváncsi lettem, hogy ezzel mit akarnak kifejezni... Nyilván mindenkinél minden más, de véleményeket szerettem volna hallani.

Köszi :)

2016. jún. 23. 11:06
 8/17 anonim ***** válasza:
29%

Szerintem megalázó, mintha kutya lennél.

Biztos baszni akarnak. Ki nem?

2016. jún. 23. 11:17
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Te belekócolsz a kutya szőrébe, utolsó, ha meg akarod baszni?
2016. jún. 24. 14:20
 10/17 anonim ***** válasza:
31%

Annyira hülyeség, amit mondtál, hogy nem tudom elkezdeni magyarázni, mert nem fogod megérteni.

Dominanciát sugároz. Ocsmány dolog.

2016. jún. 24. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!