Miért kócolnak bele a hajamba a fiúk?
Nagyon sok fiú barátom csinálja azt, hogy amikor elmegy mellettem, vagy köszönéskor, elköszönéskor belekócolnak egy kicsit a hajamba. Nem zavar a dolog, nem kócolnak össze csak éppen megsimogatják a fejem. Viszont kíváncsi lennék, hogy ezt miért csináljátok fiúk? Ez a barátság jele, vagy olyan mintha húgukként tekintenének rám??
Köszi!
25/L
Nagyon szimpatikus vagy számukra, szeretnivalónak találnak. Különlegesen kedvelnek, tudat alatti vonzódást éreznek.
Szerintem örülj ennek.
Köszönöm mindenkinek!
Bevallom, hogy nem is igazán ezeknek a konkrét személyeknek a hozzám fűződő viszonyuk érdekel. Egyszerűen csak annyiszor megtörtént, hogy megfogalmazódott bennem a kérdés. Inkább emberismereti célból kíváncsi lettem, hogy ezzel mit akarnak kifejezni... Nyilván mindenkinél minden más, de véleményeket szerettem volna hallani.
Köszi :)
Szerintem megalázó, mintha kutya lennél.
Biztos baszni akarnak. Ki nem?
Annyira hülyeség, amit mondtál, hogy nem tudom elkezdeni magyarázni, mert nem fogod megérteni.
Dominanciát sugároz. Ocsmány dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!