Hogyan működik az emberek logikája a költekezések terén, amikor a minőségről van szó?
Például: Jó lesz a legolcsóbb fehér kenyér, mert a 200 ft-tal drágább sokmagvas, teljes kiőrlésű már drága, viszont az 500 m-re levő boltba kocsival megy és fogyasztja a benzint, és a különbözet simán többet ad ki, mintha gyalog menne.
Vagy jó lesz a legolcsóbb parizer, 30%-os hústartalommal, mert a másik 100 ft-tal drágább, ami állatot is látott, de a cigi ott lapul a farzsebben.
Vagy ha már sörözünk, jó lesz a 120 ft-os kőbányai, mert a minőségi sör nem kell, de azért hétvégén megisszuk 600 ft-ért a vizezett Sopronit.
És akkor azok az emberek a sz*rok, akik az élelmiszeren nem spórolnak?
A buta proli embereknél minnél olcsóbb legyen sajnos.
Átlag magyar(tisztelet a kivételnek) így él.
Amiket megesznek borzalmas.
Nálam a minőség az első kajában főleg.
Ezért vásárolok csak hentesnél meg a piacon húst,zöldséget,gyümölcsöt.
Tescoba,Lidlbe,bevásárló központba ezért se megyek max deostikkért meg hajzseléért megyek oda.
Teljesen jól írod,de a doboz bagó ott van mindenkinél.
Nyilván nekik nem prioritás az étel minősége.
Az ember pedig nem szívesen költ többet olyasmire, ami nem fontos számára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!