U.A.É. kérdése:
Mi az a MyVip?
Figyelt kérdés
Dancsó péter csinált róla videót de nem értem hogy mi volt ez.2020. aug. 22. 09:38
1/29 anonim 

válasza:

Közösségi oldal a facebook előtti időkben.
2/29 anonim 

válasza:

Az egyik első közösségi oldal. Az IWIW gyakorlatlag lemosta a piacról annó
4/29 anonim 

válasza:

#2: Nem az iWiW mosta le. Amikor a MyVip elindult, az iWiW már évek óta létezett, és végig népszerűbb volt a MyVip-nél, annak ellenére, hogy amikor leállították a meghívó küldést, így kényszerből sokan a MyVip-re regisztráltak.
És én úgy emlékszem, az iWiW előbb szűnt meg.
5/29 senior10 

válasza:

Az biztos, hogy az IWIW előbb szünt meg, ugyanis a myvip még létezik. Mondjuk, hogy használja-e még egyáltalán valaki arra kíváncsi lennék. Erősen kétlem.
6/29 anonim 

válasza:

#4: Lehet, ennyire sose érdekelt. Az én ismerettségi körömben valahogy a myVip futott fel nagyon gyorsan és csak utána az IWIW. Az okokat nem tudom, személyes tapasztalat, hogy mindenki egyre inkább az IWIW-et preferálta
7/29 anonim 

válasza:

Idősnek érzem most magam :(
Jó kis közösségi oldal volt régen, bár bevallom őszintén, én is inkább IWIW párti voltam.
8/29 anonim 

válasza:

A régi szép idők.
Amikor még nem arról szólt a közösség, hogy minden szart felpakolunk a netre
9/29 anonim 

válasza:

Egy időben a MyVip és az IWIW voltak a legnépszerűbb közösségi oldalak (legalábbis Magyarországon), a Facebook akkor még épp hogy indult, és alig volt rajta pár ember.
10/29 anonim 

válasza:

A Facebook felfutása a 2009-10-es évektől kezdődött Magyarországon. Előtte nem is tudták tömegek használni, mivel akkor még csak egyetemisták regisztrálhattak, az első években egy felsőoktatási kapcsolattartási felület volt és nem globális közösségi oldal. Később csökkentették a korhatárt, ahogy egyre felkapottabb lett. Addig pedig nálunk az iwiw tarolt, meg a farvizén a MyVIP, aminek fénykora leginkább a 2006-8-as nagy emo/scene korszakra tehető, utána ugyanúgy kihalt mint az emók, viszont a kor lenyomataként most is még elérhető az oldal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2023, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!