Valakinel rajtam kivul szokott olyan lenni hogy kiraz a hideg és kozben megrazkodik a test? Nemreg jott elo nalam es felek hogy valami komolyabb dolog all mogotte xd

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Nem állandóan, de tegnap és ma láttam már párszor nála. Főleg, mikor nagyon álmos, nem tudom van e összefüggés. Volt már másnak hasonló tapasztalata?
Ezt vettem eszre nala 2 3 napja. Azt is kezdtr csinalni, hogy sikoltozik aztan az atmegy nyogesbe es erolkodik kozbe izeg mozog a szajaba is nyulkal non stop. Ezek normalis jelensegek egy 4 honapos babanal. Eddig nel csinalta amugy semmi baja ko kedvu jol eszik alszik...
Másnál is volt ilyen?
Nem vagyok durva vele, nem szoktam kiabalni ra a 8honap alatt 2szer fordult elo es azutan is nagy buntudatom volt! Mas anyukak babaja is reagal igy, en rontottam el valamit elore is koszi a valaszokat!
10 hónapos kisfiam mostanában elég sokszor megrázkódik(mintha kirázná a hideg)nem tudom ez mitől lehet mással is történt már ilyen?
Pár napja időnként "megrázkódik", mintha kirázná a hideg.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!