Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Valakinel rajtam kivul szokott...

Valakinel rajtam kivul szokott olyan lenni hogy kiraz a hideg és kozben megrazkodik a test? Nemreg jott elo nalam es felek hogy valami komolyabb dolog all mogotte xd

Figyelt kérdés
2021. febr. 10. 12:29
 1/2 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Velem kamaszkoromban fordult elő viszonylag gyakran. Hormonális hatásoknak tudtam be.
2021. febr. 10. 12:35
 2/2 anonim ***** válasza:
43%
Nekem mindennap van ilyen. 22 f vagyok. A világunk pusztul és ez engem megrémiszt, az emberiség rossz írányba halad.
2021. febr. 10. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

10 hónapos babám néha megrázkódik, mintha a hideg kirázná. Mitől lehet ez? Aggódom nagyon.

Nem állandóan, de tegnap és ma láttam már párszor nála. Főleg, mikor nagyon álmos, nem tudom van e összefüggés. Volt már másnak hasonló tapasztalata?

Megrazkodik neha a 4 honapos kislanyom mintha kirazna a hideg, ilyen van?

Ezt vettem eszre nala 2 3 napja. Azt is kezdtr csinalni, hogy sikoltozik aztan az atmegy nyogesbe es erolkodik kozbe izeg mozog a szajaba is nyulkal non stop. Ezek normalis jelensegek egy 4 honapos babanal. Eddig nel csinalta amugy semmi baja ko kedvu jol eszik alszik...

8honapos babamon azt vettem eszre, ha egy kicsit erosebben raszolok amikor valamit nem szabad megrazkodik, mintha kirazna a hideg. Vajon ez baj,...

Nem vagyok durva vele, nem szoktam kiabalni ra a 8honap alatt 2szer fordult elo es azutan is nagy buntudatom volt! Mas anyukak babaja is reagal igy, en rontottam el valamit elore is koszi a valaszokat!

10 hónapos kisfiam, elég sokszor megrázkódik, (úgy csinál mintha kirázná a hideg) mással is történt már ilyen mitől lehet ez?

10 hónapos kisfiam mostanában elég sokszor megrázkódik(mintha kirázná a hideg)nem tudom ez mitől lehet mással is történt már ilyen?

Miért csinálja ezt a 6 hónapos babám?

Pár napja időnként "megrázkódik", mintha kirázná a hideg.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!