Ha 7 órakor nyit egy Aldi vagy egy Lidl, akkor a nyitáskor már szoktak friss péksütik lenni, vagy csak akkor állnak neki sütni?
Nagyon sajnálom “szerencsétlen” dolgozókat, hogy 6-kor kell kezdeniük (Mint minden más, nem irodai munkában), hogy 7-ig megsüljön a zsömle.
Németeknél általában a zsömle kész nyitáskor, a többi meg akkor sül.
“ dolgozók már 1/4 6-tól dolgoznak, hogy éhen ne haljatok...”
Ige, csakis azért dolgoznak, hogy nekem személyesen kó legyen és éhen ne haljak. 🤣🤣🤣
Á nem a fizetésükért, és a saját megélhetésükért.
Ekkora süket dumát rég hallottam. :)
#3
*nyitás rövid i
*pékáru rövid u
A kisbetűs mondatkezdést szimplán betudom igénytelenségnek.
#7, tudod van szerencsém elég közelről ismernem az élelmiszer kereskedelemben dolgozók munkáját...
Próbáld ki csak egyszer néhány napig azt a munkát...
9# én sem íróasztalnál születtem. Dolgoztam én is hegesztőként, aztán készletezőként majd minőségellenőrként soron 2 műszakban, klímátlan csarnokban, az első éveimben. Hidd el az első kettő kemény fizikai munka, úgyhogy van elképzelésem hogy mi megy az élelmiszeriparban.
Mégsem hallottam sosem, hogy az akkori kollégáim azért gürcölnek, hogy xy-nak kényelmes autóülése legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!