Nyáron nem terjed a koronavírus, mikor mindenki mehet mindenhova?
Ma voltam pl a postán. Nyár elejéig volt, hogy kizavartak, mert csak 2 ember lehetett bent. Most egy kis postán 8-an voltunk bent. Feltűnt,mert a mögöttem állóra már szólni akartam, mert közvetlenül mögöttem állt, hiába mentem arrébb.
Most nem gond ha mindenki nyaral, kirándul, tömegben van? Majd csak szeptember 1-től lesz veszélyes?
Tavaly oltások nélkül volt az, ami most oltással :D
De azért oltasd be magadat :D
Tehát te tudod mi lett volna idén nyáron oltások nélkül?
Aztaqrva mekkora őstehetség itt valaki.
#21 Javíts ki ha tévedek de te most komolyan azt a következtetést vontad le abból hogy tavaly oltások nélkül (maszkokkal) volt hasonló a szitu itthon hogy idén is felesleges volt?
Ez most komoly hogy van akinek ilyen módon jár az agya? :D
Tehát ha mondjuk jönne egy vihar ami leszedi a fél tetőszerkezeted a házadról majd te ujraépíted erősebben de később egy még erősebb vihar a tető negyedét szedi le akkor szerinted felesleges volt megerősíteni?
Fuck logic
Milyen vírus az, ami egész évben terjed, kivéve a nyári 3 hónapot? És miért csak Magyarországon csinálja ezt? Más országban is meleg van, mégis "hullanak az emberek, mint a legyek", legalábbis ezt mondják. Azokon a helyeken nyáron is gőzerővel tarol a vírus? Csak itt nem?
Az influenza sincs jelen egész évben, csak időszakonként, nem pedig folyamatosan.
Egyébként erős a gyanúm, hogy magát az influenza-járványt is valakik eresztik ránk időnként.
Megfigyeltem valamit. Nincs influenza, aztán elkezd itt a főúton furikázni éjjel/hajnalban egy villogó autó, mellette sétál egy teljes vegyvédelmi ruhába öltözött ürge (fehér űrhajós sityak, fehér kezeslábas, kesztyű, csizma), aki egy hosszú fújókával permetezi nagy szorgalommal az útpadkát. Nem a fákat, nem mást, hanem a padkát, többször is láttam. Elmennek szép lassan végig a főúton, aztán egy idő múlva a másik irányból jönnek vissza és folytatják a permetetést. Vajon mit csinál és miért éjjel csinálja? Ha a fákra irányítaná a permetezőt, akkor még nem is lenne talán gyanús, de így?
Ez után pár nap múlva elárasztják a rendelőt az influenzások (onnan tudom, mert a háziorvos a barátnőm párja) és az influenza-térképen is vörösben van Pest.
Ezt már többször megfigyeltem.
Idén nem láttam még ezt a villogó autót és a mellette sétáló űrruhás tagot jönni-menni, és valahogy az influenza sem tarolt idén. Mintha eltűnt volna teljesen. Véletlen egybeesés? Nem hiszem.
Nem tudom meddig néznek még totál hülyének minket. Ennyire alábecsülik az emberek agyi kapacitását?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!