Az egyik barátnőm szerelmes a mostoha apjába. Mit kénne csinálnom?
Mikor megtudtam tőle hogy szerelmesbelé levoltam sokolva. 8 éves koraóta neveli őt meg apa figurának kéne lennie neki. A barátnőm 17 a mostoha apja 44 éves.
Próbáltam elmagyarázni neki hogy ez nem kéne meg minden.Ő csak annyit mondot hogy nem érthetem meg különleges kapcsolatuk van
(A mostoha apja nem tudja hogy szerelmes belé)
Szólnom kéne valakinek? Vagy hagyjam annyiba mert ez nem az én dolgom?

válasza:

válasza:Hagyd.
Valószínűleg kiábrándul belőle egyszer. A férfi 99%, hogy csak lányaként tekint rá, és még ha rá is mászna a lány, egy elég kellemetlen és durva visszautasítás lenne a vége.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:További kérdések:
Ezért megutálnak ha ilyeneket kérdezek?
Az a lényeg én eléggé pszichés beteg vagyok és volt párom ezt nehezen viselte. És szándékosan provokáltam ,míg megütött. De nem voltam akkoriban magamnál. ( Valóságvesztésem volt).Azóta elváltunk és most én ráírtam és igen ennek ellenére. Most egy másik hat éve tartó...
Munka mellett egyetemen tanulok, ami persze nem a legkönnyebb. Gyógypedagógiát tanulok, és a legnagyobb gyomorideggel megyek anatómiából vizsgázni. Napok óta enni sem tudok. Nagyon izgulok, hogy legalább a kettes meglegyen ebből a tárgyból. Sokszor azt érzem, hogy...
Pont ma tortent meg velem, tok gaz utolag :'DD Van egy farmerom aminek a cipzarja eloszeretettel szeret lecsuszni es boltban a kasszanal vettem eszre hogy felig nyitott vagyok ott alul :D Volt ehhez hasonlo gaz sztoritok? Mas is johet. Mondjuk meg mindig jobb, mintha...
Az csak összeesküvéselmélet, hogy ezek a sokáig duzzadó giganyeremények tulajdonképpen az elektronikus lottózás óta vannak?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!