Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nyaraláson 1 wc van 10 emberre...

Nyaraláson 1 wc van 10 emberre hogyan oldanátok meg?

Figyelt kérdés

Jó áron találtunk szállást barátokkal, ismikkel, viszont van egy olyan hátránya hogy a házba 1 wc van csak.

6-an vagyunk lányok és 4 pasi.

Én tudom magamról hogy reggel azért jó lenne használni, vagy van a masik lehetőség hogy van egy picit kijebb egy központi wc de azt ugye masok is használják.

ápr. 10. 21:32
1 2 3 4 5 6
 1/59 anonim ***** válasza:
91%
Vegyetek ki mégegy szobát
ápr. 10. 21:36
 2/59 anonim ***** válasza:
100%

Mi pár éve mentünk egy családi vakációra, ahol a házban egy fürdő volt, tehát rádadásul wc-fürdő egyben. 7-en voltunk, kibírtuk, de nem volt valami kényelmes...

Ha ott a központi akkor szerintem nem vészes mert még is csak 2 lesz végül...

ápr. 10. 21:51
 3/59 anonim ***** válasza:
100%

Beosztjátok, ki mikor. Mármint nyilván ha valaki hosszabb időre megy be, zuhanyzik, stb, azt előre beosszátok, ki mikor. Szóval pl. reggel 7-től 7.20-ig x van a fürdőszobában, utána y, stb. Ezt máshogy nem lehet. Ha meg épp foglalt a fürdőszoba és SOS kell valakinek wc-re mennie, akkor megy a másik wc-be.

Amúgy attól függ mennyi időt nyaraltok. Pár napig ok, elviselhető, hetekig nyilván nem.

ápr. 10. 22:09
 4/59 A kérdező kommentje:
Egy hét lesz.
ápr. 10. 22:10
 5/59 anonim ***** válasza:
100%
Sorban mentek, nincs fél órás mobilnyomkodós szarás, én is ezt szoktam, de azért egy hetet ki lehet bírni.
ápr. 10. 22:12
 6/59 anonim ***** válasza:
91%
Ha reggel nem egyszerre ébred mindenki (ez fiatal társaságok esetében azért esélyes) akkor talán valahogy át lehet majd vészelni anélkül hogy valaki besz**jon a bezárt sloziajtóról visszapattanva :-D
ápr. 10. 22:37
 7/59 anonim ***** válasza:
68%

keressetek másik szállást drágábban, ha csórók vagytok akkor ne menjetek nyaralni 1 hétre.

Én biztos kihagynám ezt. Nem vagyok a wczési szokásaimat 6 másik emberhez igazítani.

ápr. 10. 22:43
 8/59 anonim ***** válasza:
84%

Akinek a kávé indítja be a bélműködését, annak ajánlott később elkezdeni eme csodás ital fogyasztását. Ugyanez vonatkozik a dohányzókra :)

Mi csak ketten vagyunk, de sokszor kellett egymást sürgetni.

ápr. 10. 22:44
 9/59 anonim ***** válasza:
89%
Be fog esteledni, mire elindulnátok együtt akárhová...
ápr. 10. 22:51
 10/59 A kérdező kommentje:
Na hát pont ez a baj hogy én megiszom a kis reggeli kávémat és menni kell kakilni. :))
ápr. 10. 22:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!