Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ezekre tudod a választ,...

Ezekre tudod a választ, tudod, mit tennél és miért?

Figyelt kérdés

Ne adj Isten, kitörne egy fegyveres belső harc vagy külső támadás.

A.: Ha csak EGYET menthetnél/vihetnéd magaddal, kit és miért őt választanád? Szülőd, gyereked, vagy a párod?

B.: Tudnál hová menni külföldön? Konkrét hely.

C.: Anyagilag, képzettséggel, nyelvismerettel tudnál élni külföldön?

D.: Lenne mozdítható értéked? arany, DRÁGA óra, fullos tested,...

E.: Ha nincs is saját, de tudnál szerezni 1 órán belül "vasat"? vadász rokon, lőtéren dolgozó családtag, ...

F.: Ha elkeverednétek, van GPS a telefonotokon, vagy megbeszélt helyek, pl. bármilyen városban legyél, menj a buszpályaudvarhoz, vagy templomba?

Köszönöm a válaszokat!

„Bízzál Istenben, és tartsd szárazon a puskaport.” (Oliver Cromwell)

máj. 18. 20:05
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
44%
Mióta kitört az ukrán háború van egy vészhelyzeti táska mindenkinek. Útlevélel, 3 napi ruha, pénz és pár alap gyógyszerrel.
máj. 18. 20:16
 2/15 A kérdező kommentje:
máj. 18. 20:20
 3/15 babyboom567 ***** válasza:
61%
Komolyan érdekel, hogy van aki nem a gyerekét választja?
máj. 18. 20:25
 4/15 A kérdező kommentje:
3. Hány nő lelép a pasijával? Hány férfi "ugrik le cigiért"...olyan 40 évre? :( Most volt rendőrségi hír, hazai.: 2 "anya" is csinált pedo fotókat a pasinak, aki dugta őket.
máj. 18. 20:29
 5/15 anonim válasza:
59%

Gyereket valasztanam, ha annyiira muszaj lenne, de amugy meg indulnank ahanyan vagyunk, meg a kutyat se hagyom hatra.

Nem lenne hova menni de, ha az eletunkrol van szo, mindegy, megyunk.

Boldogulnank, valahogy csak lenne.

Nem valnank szet idegen helyen, ameddig nem ismerjuk ki magunkat pontosan.

máj. 18. 20:35
 6/15 anonim ***** válasza:
51%

Eleg erdekes kerdesek

A. Ha en menthetek 1 embert akkor valoszinuleg a ferjem is. De akkor inkabb mondanam azt hogy a helyemet atadom a ferjem es a fiam szamara, en meg nokent nagyobb esellyel elem tul a haborut, ha nem akkor is a szeretteim tulelik!

B. Tobb helyen is voltunk kint dolgozni, es ismerosunk is tartozkodik kint. De haboru eseten haborus menekultkent menne mindenki, lenne megoldas, mint ahogy itthon is a menekulteknek.

C. Kepzettseg es nyelvtudas nelkul is meg lehet elni kulfoldon, plane ha a B valaszomat nezzuk, hogy menekultek lennenk.

D. Igen lenne

E. Igen tudnek fel oran belul is.

F. Itthon megvarnam a ferjemet. Tanyan elunk. Itt lennenk a legnagyobb biztonsagba.

máj. 18. 21:33
 7/15 anonim ***** válasza:
51%

A: A szülem és párom szülei is sajnos korán meghaltak, szóval őket már nem tudjuk vinni. Ha mindenki egyet vihetne magával, és lenne gyerekem, akkor a párom engem, és én a gyereket. De mivel nincs, én őt vinném.

B: Tudok. Nem Mo.-n születtem, szinte minden rokonom ott van. (Elég messze...)

C: Igen. Ahová mennék, beszélem a nyelvet.

D: Igen. Sok ékszert kaptam régen, amit nem is hordok.

E: Igen. Már menekvéskor.

F: Ketten nehezen tudunk elkeveredni, de előtte mindig szoktunk beszélni, hogy mi lesz, ha...

máj. 18. 22:21
 8/15 anonim ***** válasza:
51%

A - a párom és a gyerekem. A gyerek enm él túl nélkülünk... és ami azt illeti én sem a párom nélkül, meg ő sem nélkülem. Az a 80 centi amit a gyerek foglal nem oszt, nem szoroz. És ez a család lényege, hogy összetart. Szrt sem érek azzal, ha kimentem magamat, d eők odavesznek.

B - Van pár ötlet a fejemben, de az ottaniakat nem kérdeztem meg róla:D Persze mit ér a slzovákiai határmenti rokonság, ha Szlovákia is tűz alá kerül? HOllandia kicsit arrébb van, de az is szóba jöhet.

C - erre legaláb bnem lenne gond

D - "fullos test" mint érték azért.. .khm..:D De amúgy nincs. De őszintén én nemigazán látom, hogy mit kezdenék az arannyal, ha étel kell. Melyik piacon vagy boltban lehet vele fizetni?

E - Mármint lőfegyvert? Minek? Nem tudok lőni. Balta meg kés van, alapszinten baltát is tudok hajítani amúgy. Képzett és felszerelt katonákkal szemben nincs esélyem, civilekkel szemben meg a 2 méteres lándzsa, amit kifaragok is ütőképes lehet.

F - van még olyan telefon, amiben nincs GPS?

Az megvan, hogy a GPS egy amerikai katonai szolgáltatás, amit idegilenesen polgári használatra adtak? Szóval ha az USA egy háborúban nem a pártunkon van, úgy lekapcsolják mint a sicc:D

máj. 19. 11:12
 9/15 anonim ***** válasza:
Hat apam mar nincs igy marad a noverem anyam meg a parom. Barmilyen nehez is, de nyilvan az edesanyam valasztanam. A paromat megvedene a csaladja a noveremet a parja. Ugyis a paromekhoz mennenk kulfoldre igy ott mind ujra talalkoznank. Egyedul a fegyverszerzes nem menne hirtelen, de jo erobe vagyok talpraesett es barmire kepes lennek, hogy megvedjem a szeretteim.. valszeg onzo lennek nagyon es nem foglalkoznek mas emberekkel, nem erdekelne ha nekik bajuk esik vagy barmi kart szenvednek ha ez megmenti az enyeim
máj. 19. 11:21
 10/15 anonim ***** válasza:

Amúgy furcsa számomra olvasni, hogy valaki a szüleit mentené a párja vagy a gyerekével szemben.

Én szülőként azon dolgozom, hogy a gyerekem megkapjon minden erőforrást, eszközt, amivel tud boldogulni. Ő a jöv, nem én. És ha történelmi helyzet jön, akkor pláne ő a jövő, én a múlt. Mondom úgy, hogy 31 éves vagyok:D

Önzésnek hangozhat, de.. minek mentsem a 70 éves apámat, vagy a 65 éves anyámat? Apám konkrétan a gyógyszereivel együtt sem jut el a kert végéig zihálás nélkül, egy krízishelyzetben meg nem biztos, hogy megkapja agóygyszereit. És békeidőben sem biztos, hog yél még 2-3 évnél többet. Szeretem őket, igen, de ahol a jövő a tét, ott a jövő képviselőit kell menteni.

máj. 19. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!