Mi lehet az oka ha engem nem kedvelnek az emberek, nem akarnak velem beszélni?
Pl munkahelyen is csak akkor beszélnek velem amíg nem jön valaki akit jobban kedvelnek, vagy érdekesebbet tud mondani.
Mindig azt érzem hogy rám nem kíváncsiak mások.
Barátaim sem voltál sosem.
El vagyok egyedül csak néha nem értem miért van az hogy valakit mindeki szeret van aki meg a kutyát sem érdekli.

válasza:Kicsit ha mesélnél magadról és a jellemedről...
Talán ebben rejlik a válasz.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Én sosem érdekeltem másokat, suliban mindig egyedül voltam. Sulin kívül sem találkoztam senkivel. Most felnőttként sem változott a helyzet. Úgy érzem valamiért nem kedvelnek az emberek. Meg úgy eleve sokan nem is akarnak ismerkedni, talán meg van a saját társaságuk. Párkapcsolatom sem volt még.
Világéletemben introvertált voltam. Csendes voltam, így ki voltam közösítve anno az osztálytársaim által. Én voltam az, aki mellett soha senki nem akart ülni. Ha voltak is barátaim mindig átvágtak, kihasználtak. Most pedig félek attól, ha munkám lesz, akkor ott is ki...
Mindig csendesebb, és visszahúzódóbb voltam. Az általános iskolában, és a gimiben is ki voltam közösítve, sokat ültem egyedül, és amúgy ez nekem szar érzés volt, mindig is úgy éreztem, mintha kevesebbet érnék, másokhoz képest. Barátnőim is mindig tettek rám magasról,...
Valahogy azt vettem észre, hogy engem az egész életem során nem kedvelnek az emberek, és fogalmam sincs miért. Pedig sose voltam bunkó, szemét vagy bármi, sose beszéltem ki embereket a hátuk mögött stb. De valahogy azt, aki bunkó, pletykás, szarkeverő stb., meg mégis...
Az ilyen embereket rendszerint sokan is lájkolják Facebookon is, vagy akár más felületeken is. Ezek közt vannak olyan emberek is, akik nekem ártottak, de sokan kedvelik őket.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!