Megéri vagy érdemes önkormányzati bérlakásokra licitálni?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
A faluban nem lesz ezúttal szavazóhelyiség a legközelebbi városban lehet szavazni, az önkormányzat minden félórában indìt buszjáratot a kultúrház elől a szavazóhelyiséghez,de tegnap osztották szórólapon a Tisza-as lányok, hogy jövő péntek 20,00-ig lehet regisztrálni és...
...Teljesen hülye vagyok a politikához. Nem is érdekel és nem is nézek utána. Annyit tudok a reklámokból, hogy Orbán békepárti a bal oldal meg háborúzna. De a reklámokat baromságoknak tartom és nem hiszem el őket.
Valahogy a felsorolás első 3 jelöltjét érzem bármennyire is esélyesnek, a többi meg - amellett, hogy jelzem vele, hogy "itt vagyok, élek és leadom a szavazatomat" - ugyanúgy nem jelent garanciát semmire, csak legalább nem a biztos rosszak közül kell választanom, hanem...
Állítólag 8négyzetméter elég 1 fő bejelentésére.Az azt jelenti, hogy egy 120 négyzetméteres lakásba 15 db vietnámi ürgét lehet bejelenteni? Ez is valami óriásátverés.
Szerintem tudna pár szavazatot hozni.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!