Plazmaadás havi 1x belefér?
Pesten lakok és 470 et keresek és pont az a 30 ezer amit havonta keresnék vele ha 1x elmegyek az kéne ahhoz, hogy kijöjjek hóvégén. Ezert gondolkodtam el rajta.
Egyedul lakok alberlet+rezsi 250
kaja tisztalkodoszerek 150 Bkv berlet 10, es meg hogy maradjon szorakozasra is rendesen arra is szannek egy 100at hogy ne csak a munkarol szoljon az eletem ezert mennek el havi 1x. Nagyon egeszsegtelen?

válasza:Igen, nagyon egészségtelen.
Mennyi az albérlet?
Mennyi a rezsi?
Ha van naponta 5 ezer forintod kajara, akkor már nem tartozol a legszegényebbek közé.
Ha meg havonta 100 ezret koltesz "szórakozásra" akkor plane nem vagy szegény.

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Egyébként semmi nem szoktam nassolni, cukros dolgokat enni/inni.
Van olyan ami már nektek nem fér bele?
Ha a párod nem akar veled utazni de te szeretnél világot látni és elmész egymagad 3-5 napos kirándulásra külföldre.
Nem ismerjük egymást,csak egy csapatban játszunk,lényegében nem is beszélünk egymással:) Csak tudom,hogy névnapja van...vagyis volt 2 napja...ciki ha ráírok?:)
Ma kaptam csomagot egy csomagautomatába de lehet csak hétfőn jutok el oda hogy át tudjam venni. Ez pont öt nap és öt nap áll rendelkezésemre hogy át tudjam venni a csomagot. Ha hétfőn veszem át az még belefér vagy már a hétfői napon visszaviszik?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!