Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Plazmaadás havi 1x belefér?

Plazmaadás havi 1x belefér?

Figyelt kérdés

Pesten lakok és 470 et keresek és pont az a 30 ezer amit havonta keresnék vele ha 1x elmegyek az kéne ahhoz, hogy kijöjjek hóvégén. Ezert gondolkodtam el rajta.

Egyedul lakok alberlet+rezsi 250

kaja tisztalkodoszerek 150 Bkv berlet 10, es meg hogy maradjon szorakozasra is rendesen arra is szannek egy 100at hogy ne csak a munkarol szoljon az eletem ezert mennek el havi 1x. Nagyon egeszsegtelen?

ma 07:37
 1/4 anonim ***** válasza:
63%

Igen, nagyon egészségtelen.

Mennyi az albérlet?

Mennyi a rezsi?

Ha van naponta 5 ezer forintod kajara, akkor már nem tartozol a legszegényebbek közé.

Ha meg havonta 100 ezret koltesz "szórakozásra" akkor plane nem vagy szegény.

ma 08:43
 2/4 anonim ***** válasza:
58%
Nem igazán éri meg.. Az a pénz, amit plazmaadásra kapsz, utána költheted kajára, meg vitaminokra.
ma 08:49
 3/4 anonim ***** válasza:
71%
Nyilván jót nem tesz, de azért az túlzás hogy havi egy alkalom olyan extrém káros lenne. Gondolj bele, egy csomó ember végez olyan munkát, ami egy kicsit egészségkárosító. Tegyél mellé egy kiegyensúlyozott táplálkozást, és elbírja majd a szervezeted a terhelést. Ne vidd túlzásba, a könnyű pénz csábító, és könnyebb növelni ha már egyszer elkezdted.
ma 09:36
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem lesz tőle bajod, de egyszerűbb lenne kevesebbet költened szórakozásra. Olcsó, sőt, ingyenes hobbik is vannak. De a te döntésed.
ma 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Kapcsolatba ez belefér?

Ha a párod nem akar veled utazni de te szeretnél világot látni és elmész egymagad 3-5 napos kirándulásra külföldre.

On line játékban csapaton belül belefér ha felköszöntöm az egyik játékost a névnapján?

Nem ismerjük egymást,csak egy csapatban játszunk,lényegében nem is beszélünk egymással:) Csak tudom,hogy névnapja van...vagyis volt 2 napja...ciki ha ráírok?:)

Az öt napba még belefér?

Ma kaptam csomagot egy csomagautomatába de lehet csak hétfőn jutok el oda hogy át tudjam venni. Ez pont öt nap és öt nap áll rendelkezésemre hogy át tudjam venni a csomagot. Ha hétfőn veszem át az még belefér vagy már a hétfői napon visszaviszik?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!