Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az emberek képesek lekoptatni...

Az emberek képesek lekoptatni valakit csak mert sok alkoholt iszik?

Figyelt kérdés
aug. 4. 05:20
 1/10 anonim ***** válasza:
77%

Ez attól függ, hogy mikor. Alkalmanként vagy minden nap?

Mert a többség nem szívesen barátkozik olyannal akiből mindig minden körülmények közt az alkohol beszél...

aug. 4. 05:37
 2/10 anonim ***** válasza:
92%
Akik nem isznak, képesek rá. Nekik egy idő után kellemetlenné válik, ha a másik ember szinte mindig ittas. Az alkoholisták viszont jól viselik az ilyeneket.
aug. 4. 06:18
 3/10 anonim ***** válasza:
77%
ÖSzintén szólva ha valaki alkoholista, rendszeresen részeg, akkor normális ember érthetö módon nem akar kapcsolatot ilyenekkel.
aug. 4. 07:03
 4/10 anonim ***** válasza:
60%
Ha egy régi barátom kerülne ilyen állapotba, mindenképp megpróbálnék segíteni rajta, keressen fel szakembert, felhívnám a figyelmét rá, hogy mennyire káros, amit csinál stb. De ha nem segít magán, egy idő után lekoptatnám, igen, mert nincs igényem alkoholisták társaságára.
aug. 4. 07:14
 5/10 anonim ***** válasza:
86%

Férfiként írom:

Ha a csajom kezdene el iszogatni, és már rá is kapna, rendszeressé válna, őt is kivágnám nagyon hamar. Nem kell ehhez minden nap innia, a heti rendszerességet is megunnám. Mint ahogy anyámat is kivágnám a házAMból, ha piálna. A piálásra egyáltalán nem vagyok kíváncsi, és semelyik közeli ismerőstől, rokontól nem viselem el.

Túl rövid az élet ahhoz, hogy más baromságait toleráljam, ne azért álljon hozzám közel valaki, hogy tűrjek, nyeljek neki. Nem fogok.

aug. 4. 07:28
 6/10 anonim ***** válasza:
83%
Volt a családomban több alkoholista is (közeli hozzátartozók) akik botrányt csináltak a gyerekem ballagásán. Habozás nélkül elzavartam őket a ballagásról és azóta sem beszélek velük. Köszönök nekik aztán nem tárgyalok velük immáron 12 éve.
aug. 4. 07:55
 7/10 anonim ***** válasza:
18%
Egy doboz coligi hiába kerül 3000 forintba, mégis megveszi a dohányos. Az italra sem lehetne olyan magas árat adni, ami már nem vonzó annak, aki rendszeresen iszik. Én szinte már anti alkoholista vagyok, de van 3 üveg vhiskym, 1 üveg pezsgőm, és egy üveg likőröm bontatlanul. Szerintem ital minden háztartásba kell hogy legyen. Annyira alap része, mint egy dísztárgy. Hozzáad az otthon érzethez mégha el is van dugva, nincs szem előtt.
aug. 4. 08:33
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, persze.
aug. 4. 08:38
 9/10 anonim ***** válasza:
19%
Igen lekoptatom ha nekem nem ad piát
aug. 4. 11:58
 10/10 Phoney ***** válasza:
75%

Egyrészt, igen, egyesek képesek lekoptatni valakit önmagában azért is, mert tudják, hogy iszik.

De ami fontosabb, az alkohol úgy változtatja meg a személyiségedet, hogy abból nagyrészt semmit nem veszel észre. Nem csak részegen leszel rosszabb társaság és megbízhatatlanabb ember, hanem józanul is.

És amikor az emberek még össze is kötik a kettőt: rossz arc vagy, és nagyon jól tudják, hogy azért, mert iszol, akkor végképp nagyon könnyen lekoptatnak. Az alkoholista meg csak les, mint a tömött mókus, hogy mitől lett ilyen "rosszindulatú" mindenki, hogy nem tudják őt értékelni.

aug. 4. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Hogy lehetne szépen lekoptatni?

Szóval van egy online barátom. Előző nyáron ismertem meg egy közös játékban. És akkor még csak picit beszélgettünk 1 héten 1-2 alkalommal. Volt hogy kimaradt több hét, volt hogy minden nap. Aztán nagyon megvolt a közös hang és minden nap elkezdtünk beszélgetni mert...

Hogyan lehet lekoptatni egy szekálót?

Van egy gyerek az iskolában aki szekál és már nagyon unom. Ütöget és kirúgja a lábamat. Hogyan tudom lerázni?

Hogy lehet lekoptatni egy elmebeteg nőt?

Megismerkedtem egy nővel, de teljesen megfojt, állandóan veszekszik valakivel, egyszóval nem százas. Közöltem vele, hogy nem szeretnék tőle semmit de már már zaklat hívogat stb.. néha már ilyeszto, szerintem képes lenne másban vagy magában is kárt tenni. Mitévő legyek?

Hogy kell szépen lekoptatni egy embert?

Megismertem egy embert neten, de kurvára nem olyan mint amilyennek képzeltem. Mentális beteg. De ilyen tök fura dolgokat ír, hogy pl mennyire fontos vagyok neki meg ilyesmik. De én nem akarom ezt. Néha beszélgetni pár szót vele max és kész. Nem akarom megírni neki...

Fiúk, ha valaki barátkozni akarna veletek de lekoptatnátok, ő meg utána emiatt ezt csinálná, mi lenne a véleményetek és hogyan kezelnétek?

Ha elkezdene rendszeresen leskelődni utánatok, megfigyelni kint az utcán, amikor mondjuk mentek el otthonról

Hogyan tudnám lekoptatni ezt az embert?

Benne vagyok már hónapok óta egy ilyen beszélgetős csoportban, ahová tegnap belépett egy ember. Kiderült, hogy hasonlít a zenei ízlésünk (részben), mindketten szeretjük a modernebb metál műfajokat. Na de nem is ez a lényeg, azóta folyamatosan irogat nekem meg zenéket...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!