Szerintetek melyik a fontosabb? Az erő vagy a bátorság?
Figyelt kérdés
2014. máj. 5. 17:07
1/7 anonim válasza:
A bátorság..
Hiába van erőd, ha nem vagy elég bátor nekiállni, de ha van bátorságod, segít erőt gyűjteni..
2/7 anonim válasza:
A lelki erő. Ahhoz ugyanis már a bátorság könnyen társul - fordítva nem.
3/7 anonim válasza:
Bátorság.
Ha bátor vagy, és nem félsz a változástól, a munkától, és a változásba belefektetett energiától, még erős is lehetsz.
4/7 anonim válasza:
Bátorság.
Az erő, csak magában nem minden.
5/7 anonim válasza:
Szerintem egyik sem ér semmit a másik nélkül. Hiába vagy bátor ha nem vagy erős. Gyengén szembeszállni a rossz dolgokkal inkább már őrültség mint bátorság. De az erő sem ér semmit, ha nincs hozzá bátorságod, hogy kihasználd. ( pl nem mersz felvállalni egy konfliktust mert félsz)
6/7 Harcikacsa válasza:
Kedves kérdező ! Szerintem nem ártana, ha konkrét szituációt írnál, mert így sokan félreértik amit kérdezel :) Mégis milyen erő ? és milyen bátorság ? A kettő néha csak egymás szinonimája és akkor már tök fölösleges ez a kérdés. Ha viszont nem, akkor meg ok - okozati összefüggés van a kettő között.
7/7 Harcikacsa válasza:
Végigolvastam még egyszer :) Nem csak itt, de az élet egyre több területén tapasztalható, hogy hajlamossá válunk olyan dolgokon vitatkozni, ami teljesen ugyanazt jelenti, csak más szavakkal kifejezve. Egy kicsit összefogva a kommenteket : aki mer, vagy nem fél az bátor de aki vakmerő az nem bátor, csak nem képes helyesen felmérni egy helyzet súlyát. A bátor ember bármit tesz, teljesen tudatában van a lehetséges következményeknek ! Van egy példa, aki ezt érti az mindent megért : A nyúl nem szelíd, csak fél, mert gyáva ... szelíd csak egy oroszlán lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!