Miért utálják és egyben irígykednek azokra, akik családostól külföldre költöztek és jól élnek?
"Csicskának tartják őket, lábtörlőnek, aki szarért húgyét végzi el helyettük a piszkos munkát és akit le lehet köpni"
Ennyibe nézi a magyar munkaadó is a munkavállalót. Csak az ottani szarért-hugyért fizetésből még mindig jobban lehet élni.
"Egyáltalán nem irigylem azokat, akik diplomásként kimennek külföldre moslékot mosogatni egy étterembe."
"Ezeknek igazából nem az a legszarabb, hogy a magyarok utálják őket, hanem hogy a befogadó ország polgárai is. :)
Csicskának tartják őket, lábtörlőnek, aki szarért húgyét végzi el helyettük a piszkos munkát és akit le lehet köpni. :)"
Egyik mondat sem feltétlen igaz. Mondom ezt úgy, hogy több ismerősöm is külföldön dolgozik. Életem legkedvesebb embereivel eddig Ausztriában találkoztam. Aki pedig magyar főnökhöz megy ki dolgozni, az ne csodálkozzon, ha kisemmizik,
kihasználják. Múltkor is pont volt egy ilyen példa a tv-ben. Most pedig lepontozhat a sok óvodás, fogyatékos, aki ebben leli örömét. Ez még nem változtat az igazságon. Nem mindneki hisz el mindent Orbánéknak (Eu gyarmatnak tart, külföldön kihasználnak, semmibe vesznek, a fiatalok csak tapasztalatot gyűjtenek), csak a tájékozatlanok, buták.
Itt a nagy magyar jellem megint, látom mindent lepontoznak akik nem állnak neki hungarista szónoklásba.
Én is kinn élek NO-ban jó pár éve, nem mosogatok, nem takarítok, legyen elég annyi, hogy informatikában helyezkedtem el, amivel MO-n körülbelül 150k huf lenne a keresetem, talán picit több, az itteni átszámolva hétszámjegyű lenne forintban. Jó minimálisan drágábbak a dolgok, de arányaiban ég és föld a fizetés, arról nem beszélve, hogy nem kell attól tartanom, mikor viszik el a kocsimat a ház elől vagy épp melyik kátyú után vihetem a kocsit féltengelyt cserélni... két apróság csak de lenne még mit sorolni.
Ha valaki szid emiatt MO-ról... hát tegye csak, nekem attól nem lesz álmatlan éjszakám, mert neki ez jól esik, tegye csak. Van egy jó vicc ami idevág, hogy mért ilyenek az emberek, hogy ha másnak jobb akkor már alapból el kell mondani mindennek.
Szent Péter látogatást tesz a pokolban, személyesen
Lucifer kalauzolja. Ahogy mennek, egyszercsak feltűnik
egy nagy üst, amiben emberek főnek: körülötte fegyveres
őrök ütlegelik vissza azokat, akik megpróbálnak kimászni.
Szent Péter megkérdezi:
- Ezek kik?
- Ezek itt oroszok.
Mennek tovább, következik egy másik üst, de itt
már csak egy tábla van mellette: "Kimászni
tilos!" - és valóban, senki sem mászik ki.
Szent Péter csodálkozik:
- És ezek kik?
- Ezek itt németek.
Következik a 3. üst: de itt se őr, se tábla.
Szent Péter döbbenten kérdezi: mégis hogyan lehetséges ez?
- Ezek itt magyarok. Nekik nem kell semmi,
ők visszarántják egymást.
Ezért tart ott az ország ahol, mert ez a mentalitás, ha nekik xar akkor legyen azoknak is akikben volt annyi, hogy kimentek külföldre mert jobban szerettek volna élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!