Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A vegák általában vékonyabbak?

A vegák általában vékonyabbak?

Figyelt kérdés

2014. dec. 16. 18:20
 1/7 anonim ***** válasza:

kb. egyenlő arányban vékonyak, átlagos testalkatúak és kövérek a vegetariánus ismerőseim.

mivel vegaként is lehet rendszertelenül és/vagy kiegyensúlyozatlanul étkezni, pl. túl sok szénhidrát vagy cukor(sok-sok pékáru, tojásmentes tészták stb.), így előfordulhat bármilyen testalkat.

2014. dec. 16. 18:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
Ez nem függ össze. Én elég nagydarab vagyok vegánként is. Viccesen rá szoktam fogni az erős csontozatra, de csak simán dagatt vagyok. :) A gép előtt ülök napi 12 órában és krumplit eszek krumplival... szóval nem túl egészségesen művelem.
2014. dec. 16. 19:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
Ismerőseim alapján éppen ellenkezőleg.
2014. dec. 16. 19:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:

Nekem volt egy vega osztálytársam eléggé dundi volt.

Pedig szinte mindig az 5 év alatt salátát hozott,meg csak salátás szendvicset,gyümölcsöket és joghurtokat evett.


Szóval,hogy ő mitől volt dundi fogalmam sincs.


Testalkat,hormon,anyagcsere is befolyásolja ki milyen alkatú,nem csak az étkezés.

2014. dec. 16. 20:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
a húshiány miatt szénhidrátból kell pótolni az energiát, ami hizlal.
2014. dec. 17. 00:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
17%

nem sok vegáról lehet általánosítani, és értelme sincs.


vannak dagadt vegák is, meg véznák. általában pont ezzel a 2 véglettel találkozok, és többségükben inkább az a közös hogy nem sportolnak.


a hús nem az energiához kell, meg nem is kell de ebbe ne menjünk bele, maradjunk annyiban hogy az átlag vega nem él egészségesen, sőt, rosszabbul élnek mint a nemvegák.

2014. dec. 17. 09:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:

Féligazág, h a szénhidrát hizlalna. Ugyanis a gyümölcsök is azok.

Szénhidrát = szacharid = cukor

A gyümölcsök monoszacharid többségűek, összetételükben (ld:szőlőcukor), a keményítő pedig a poliszacharid (keményítő tartalmúak a gabonák, ennél fogva az azokból készült ételek).


A kettő közül csak a keményítő tartalmúaknak van esélyes hizlalni. Tehát még az se feltétlen, mert egyéni okai is vannak a testalkatnak.

2015. jan. 5. 18:18
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!