Miért van ilyen sok nőgyűlölő?
Csak idő kérdése kérdező, és te is az leszel.
Majd mikor az asszonykád ok nélkül bemondja az unalmast, ok nélkül félredug mással, majd a válóperben viszi a fél vagyonodat... Teljes szívemből azt kívánom, hogy ezt ne kelljen megélned!
Csalódtak,kihasználták őket,csúnyák és sose fog össze jönni egy nő sem,így inkább jobb szapulni őket.
Én mondhatnám azt is,hogy engem a legtöbb férfi megakart fektetni,nem adtam oda magam első randi után és eltűntek mint szürke szamár a ködben,még sem vagyok férfi gyűlölő.
Hiszen több milliárd ember él a Földön senki sem egyforma.
Attól,mert pár nő rosszat tett nekik nem értem miért kell utálni őket.
A végén az lesz,hogy csak melegek és leszbikusok lesznek,mert mindkét nem utálja az ellenkezőt,mostanában én ezt véltem fel fedezni.
Én ugyan biszex vagyok, de egy lánytól eddig pl sokkal több mindent kaptam,mint egy férfitől. Legalább érezhettem,hogy nő vagyok és nem csak szexre kellek,meg nem szolga vagyok.
Ez a nem mindegy.
Igazából mindkét nem hibás amiért ilyen világot élünk,szerintem.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!