Miért kell duzzogni?
Figyelt kérdés
A barátommal összezörrentünk kicsit, ugyanis tettem egy féltékenykedő megjegyzést. Bocsánatot kértem miatta, de akármilyen kisebb vita van köztünk, nem keres egy darabig. Egyszer említette, hogy jobb ilyenkor kiszellőztetni a fejét, de nem értem. Azt mondta nem haragszik, ezek szerint mégis. Ezt miért csinálja? Lehet valaki ennyire érzékeny?
Én 22L, ő 27F
2016. jún. 19. 15:27
1/9 Inessential válasza:
Ezt vele kellene megbeszélned.
2/9 A kérdező kommentje:
Épp ez az, hogy nem tudom elérni.
2016. jún. 19. 15:30
3/9 anonim válasza:
Megsertodott rad es o lehet igy vezeti le hogy elmegy setal, gondolkodik aztan mikor kitisztult akkor visszamegy hozzad. Ha szemelyes beszeltek legkozelebb akkor beszeld meg vele hogy ne fusson el a problemak elol. Egyutt nezzetek szembe vele, meglehet beszelni mindent.
4/9 anonim válasza:
Neki több időre van szüksége, amíg lemegy a haragja. De ezzel nem szeretne téged terhelni, így ilyenkor inkább elvonul. Ezt nem hívnám duzzogásnak, mert ezt a kifejezést inkább akkor használják, ha az illető büntetni akarja a másikat a hallgatásával. A barátod meg nem ezt csinálja, a leírásod alapján nincsenek hátsó szándékai ilyenkor.
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a véleményeket!
2016. jún. 19. 15:59
6/9 anonim válasza:
"ezek szerint mégis"
Miért?
Mert le kell nyugodnia. Ahogy mondta, ki kell szellőztetni fejét. Nem haragszik csak kicsit ki van olyankor még történtek miatt.
De persze veszekedést akartál írni.
7/9 A kérdező kommentje:
Ha veszekedés lett volna, azt írtam volna. Én is tudom, mit akarok. :)
Nem emelte fel senki a hangját, rövid szóváltás volt.
2016. jún. 19. 16:53
8/9 anonim válasza:
Két eset lehetséges. Vagy félrevonul, hogy kisírja magát, vagy, mivel nyilván ugrott az esti móka, félrevonul ezt a problémát megoldani.
9/9 anonim válasza:
Ha a férfi vonul el, az bölcselkedés, ha te tennéd, hisztis pitsa lennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!