Emesét hogyan becézitek?
Figyelt kérdés
Mesi nem tetszik, de az Emese név igen. Hogy lehetne másképp becézni?2016. jún. 24. 15:03
4/15 anonim válasza:
Én nem becézném. Emese és kész. Egyébként másoktól én csak Mesit szoktam hallani, meg néha Emét, de az még rosszabb szerintem. :D
De talán Emi?
5/15 anonim válasza:
Mese - szerintem ez aranyosabb, mint a Mesi, az egyik barátnőmet így becézzük, ő is szereti. Amúgy Emi lehet még.
7/15 anonim válasza:
Elsőre nekem is furcsa volt a Mesi mint becenév, de van Emese nevű ismerősöm, és mostanra már egész megszoktam.
9/15 anonim válasza:
Mesi? :D Ez elég durva,még így becézve is!"Mé" nem má egyből mensi? Xd Eddig két Emesét ismertem,mind a kettőt Emsének hívta mindenki!Rá is illett mindkettőre,mert ritka h$lyék voltak! Xd
10/15 anonim válasza:
Nekem van egy Emese nevű barátnőm. A becebevei: Mesi,Mese,Sms,Eme,Emi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!