Kinek milyen problémái vannak az életben? ( ha nem vagyok túl személyes ) vagy gyerekkorában milyen volt?
Nem a rendőrrel volt a baj, hanem a rendszerrel.
Engem jelenleg a lakásvásárlás aggaszt, hogy sikerül e valami jót majd kifogni, mert elég jól megdrágultak az árak.
Gyerekkoromban vert a bátyám, mert őt anyám verte. Engem is vert anyám...akit meg a nevelőapánk vert (gyönyörű, mi? XD) Éheztem is, és tetves is voltam. Téglákon is aludtam. Koszos voltam, nem voltak barátaim. Aztán rendbejött a sorsunk de folyamatosan bűntudatom volt, mert engem kevesebbet vertek, és ezért azt hitte bátyám, hogy jobban szeretnek.
Most lesz egy éve, hogy leküzdöttem a vagdosást, ami éveken keresztül tartott. És most vettem észre, hogy cseberből vederbe esve hánytatom magam hónapok óta, nem rendszeresen. Hát ez volnék én. Elég elcse*szett vagyok, de ez van.
Minden héten, éveken át, lelkileg megkínoztam magam szülők felöli szeretethiánnyal. Mindig mikor vissza, hazamentem nagyszüleimhez, órákon át csöndben sírtam.
Higgyétek el, sokkal rosszabb mint ahogy hangzik s ez csak a lelki.
Mostanra nincs probléma amit ne tudnék megoldani e traumák hatásai miatt.
Bárki akinek kell segítség, akármiben, nyugodtan írjon rám. Kezdve 6#sal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!