Miért vonzódnak jobban az emberek a vaterához, mint a zsibvásárhoz, pedig a zsibvásáron nincs feltöltési díj, jutalék; amit nyújt, az viszont ugyanaz?
Igen... ne is mondd. Nagyon nem jön be nekem az az oldal.
No mind1, reménykedjünk, hogy a zsibi tulaja is belehúz.
Bocs, a 12-es hozzászólásomat a 10-esre reagáltam.
A 11-es hsz-nak: még nem tapasztaltam, de biztosan úgy van, ahogy írod.
Én mint weboldalakhoz valamelyest értő szemmel nézem ezeket,de egy átlag felhasználó az azt nézi hogy mit reklámoznak és hol tudja hamar eladni a vackát vagy hol van amit keres.
És ahová gyűlik a tömeg oda gyűlik még több,tipikus mikor valahol hosszú sor áll akkor ott biztos valami jót adnak,és oda áll a többi ember is a végére, pedig lehet egy utcával arrébb ugyanaz van olcsóbban. Már rég megdőlt a jó bornak nem kell cégér, mondás.
Ami roppant idegesítő a legtöbb hirdetési oldalban hogy 5 lapon keresztül ugyanaz a hirdető ugyanazt árulja és ezt engedik. Lásd vatera-jófogás
Gondolom, azért engedik, mert abból is van pénzük.
Amúgy szerintem nem csak vackot lehet kapni, mi nemrég egy fenyőbútort vettünk, újat.
Nyilván a vagyonosabb réteg nem ilyen oldalakra jár vásárolni. ;-) Bár vannak műtárgyak is, szóval még járhatnak is akár. Csak más kategóriák érdeklik őket (van rá pénzük).
Oké! :-) Így már értem!
Mi is használjuk az ebayt is. :-)
Amennyiben ismersz konkrét okot, kérlek, írd meg, köszi!
Egyébként a zsibi is évek óta működik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!