Fiuk! Mia fontosabb nektek egy lányban hogy tökéletes bőre legyen egy pattanás vagy miteszer nélkül avagy tökéletes testalak?
legyen kedves ez a legfontosabb, tökéletes bőr és alak nem annyira fontos, de igazából mind1 melyik van meg...
fontos, hogy ne legyenek komplexusai, hogy "kövér" "csúnya"...
23F
Inkább legyen karcsú szerintem.
Sportolás, futás segít ezen.
Inkább ez.
Ha egy született p***a, akkor mindkettőt leszarom.
Ha viszont egy kedves, közvetlen csajról van szó, a bőr kevésbé érdekel, de ha nincs tökéletes alakja, és tökéletes bőre sem, az sem a világvége.
szerintem az alak fontosabb. és ezt lányként mondom. az arcbőr állapotán rövid idő alatt lehet javítani . de az alak az több hónapos,éves projekt.
nem beszélve arról,hogy annyiféle sminktermék van már,hogyha valakinek miteszeres az arca sem látod, mert aki ügyesen sminkel az eltünteti
Pont azért az alak, mert az könnyebb elérni. Pasiknak is lehet aknéjuk, vagy elkapart nyomok.
Meg nekik fontos, hogy a haverok mit szólnak, és egy kövért kiröhögnének.
Szerintem teljesen értelmetlen dolog így szétbontani a kettőt, olyan mintha azt kérdeznéd hogy keze legyen vagy lába.
Ne legyen túl pattanásos sem, és legyen rendben az alakja is.
Meg azért nézzen már ki úgy mint Eva Mendes
és használjon dezodort meg lábszőrnyírót
ez fontos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!