Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Melyik a jobb magasság egy...

Melyik a jobb magasság egy lánynak? 160 cm vagy 170 cm?

Figyelt kérdés

2020. jún. 26. 17:56
A kérdező szavazást indított:
160 cm
170 cm
43 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
25%
Cirkálóként elég sok a nehézség a mindennapi életben:)
2020. jún. 26. 18:01
 2/8 anonim ***** válasza:
91%
Én 170 vagyok, teljesen jó nekem. Elérem a polcokat, de a srácok többsége azért magasabb nálam :)
2020. jún. 26. 18:06
 3/8 anonim ***** válasza:
38%
Hát férfiként nekem inkább 160hoz huz közelebb a szivem, egyszerüen szeretem az alacsony lányokat..
2020. jún. 26. 18:25
 4/8 Sunshinedoll ***** válasza:
75%
Mert olyan sok választásunk van? Növünk, amekkorára növünk és ennyi :D
2020. jún. 26. 18:29
 5/8 anonim ***** válasza:
84%
A feleségem kb 175cm. Nekem nem kéne alacsonyabb lány (187 cm vagyok).
2020. jún. 26. 18:46
 6/8 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem egy magasabb nő arányosabb. Így a 170-et mondanám. 160 körül sok a tömzsi vagy a nagyon kislányos, csontos
2020. jún. 26. 18:54
 7/8 anonim ***** válasza:
37%
170 inkább. 160 nekem már nagyon alacsony.
2020. jún. 26. 19:05
 8/8 anonim válasza:
75%

Alacsonyabb nő mellett jól mutat a magas és az alacsonyabb férfi is. Van ilyen szemléletmód. Nyílván az igaz a szeretet, szerelem szempontjából ez nem okoz problémát. És meglepően változatos a férfiak preferenciája. A címlap modellek a valóságban kevésbé kedveltek. Nyílván fiatal srácok izlését még könnyebben befolyásolja a média. De jellemzően késöbb benő a fejlágy és valóságos nők kellenek majd, nem a tőkések által beállított ideák.

Sok "csúnya" nő mellett látok, helyesebb pasit és fordítva. Mert ízlések és pofonok. Ami az egyiknek bejön a masiknak nem. Ezek a dolgok nagyon összetettek, annyira nem oszt szoroz 10 centi difi.

Ha meg a praktikusságot nézzük a magasnak lehet többet kell hajolni görnyedni, a kisebbnek meg nyújtózkodni sámlizni.

2020. jún. 27. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Egy lánynak mennyire számít egy 1-10-ig terjedő skálán a magasság?

magasság vagy szép arc? lehet e dilemmában a szép arcot választani?

Mekkora magasság nagy már egy lánynak?

Véleményem szerint 165cmtől már magas egy lány.

170 cm nagyon magas egy lánynak?

13 éves vagyok, és mivel gondolom nőni fogok, ezért kérdezem. Anyát nem nőttem még túl, ő 178 cm (de nem is szeretném). Túl fogom nőni őt? Már megjött a mensim, és valahol azt olvastam, hogy utána már csak 2-3 centit nőnek a lányok átlagban, de max 5-öt. Ja, és...

175 cm 55kg-val nagyon vékony egy lánynak?

Csomószor próbáltam hízni,de 1-2 kg-nál sose megy föl több,az is csak akkor,ha 2 héten keresztül tömöm magam,aztán 2 nap után megint 55 vagyok. Mondták már,hogy gebe vagyok,más meg azzal jön,hogy hogy csinálom,hogy ilyen alakom van. Igazából már nem érdekel annyi...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!