Melyik a jobb magasság egy lánynak? 160 cm vagy 170 cm?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Alacsonyabb nő mellett jól mutat a magas és az alacsonyabb férfi is. Van ilyen szemléletmód. Nyílván az igaz a szeretet, szerelem szempontjából ez nem okoz problémát. És meglepően változatos a férfiak preferenciája. A címlap modellek a valóságban kevésbé kedveltek. Nyílván fiatal srácok izlését még könnyebben befolyásolja a média. De jellemzően késöbb benő a fejlágy és valóságos nők kellenek majd, nem a tőkések által beállított ideák.
Sok "csúnya" nő mellett látok, helyesebb pasit és fordítva. Mert ízlések és pofonok. Ami az egyiknek bejön a masiknak nem. Ezek a dolgok nagyon összetettek, annyira nem oszt szoroz 10 centi difi.
Ha meg a praktikusságot nézzük a magasnak lehet többet kell hajolni görnyedni, a kisebbnek meg nyújtózkodni sámlizni.
Kapcsolódó kérdések:
magasság vagy szép arc? lehet e dilemmában a szép arcot választani?
Véleményem szerint 165cmtől már magas egy lány.
173 cm magasság
13 éves vagyok, és mivel gondolom nőni fogok, ezért kérdezem. Anyát nem nőttem még túl, ő 178 cm (de nem is szeretném). Túl fogom nőni őt? Már megjött a mensim, és valahol azt olvastam, hogy utána már csak 2-3 centit nőnek a lányok átlagban, de max 5-öt. Ja, és...
Csomószor próbáltam hízni,de 1-2 kg-nál sose megy föl több,az is csak akkor,ha 2 héten keresztül tömöm magam,aztán 2 nap után megint 55 vagyok. Mondták már,hogy gebe vagyok,más meg azzal jön,hogy hogy csinálom,hogy ilyen alakom van. Igazából már nem érdekel annyi...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!