Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerinted melyik az értelmetle...

Szerinted melyik az értelmetlenebb, a bagózás vagy a tetováltatás?

Figyelt kérdés

dec. 15. 07:56
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
32%
Miért minek van értelme?
dec. 15. 07:57
 2/23 A kérdező kommentje:

Jó, persze, nyilván nézőpont kérdés....

De egyszerűen nem tudom megérteni, miért jó egy kis szívásért a fagyban ácsorogni meg kidobni egy halom pénzt. A tetkó ugyanez, fáj is, drága is, és ritkán néz ki jól, a másiknak szinte tuti, hogy nem mondd semmit, stb.

dec. 15. 08:04
 3/23 anonim ***** válasza:
48%

Ha valakit a dohányzás vagy a tetoválás tesz boldoggá, akkor mind a kettőnek van "értelme".

Engem egyik dolog sem vonz.

dec. 15. 08:05
 4/23 anonim válasza:
14%
Én mind a kettőt értelmetlennek tartom. 10- 20 - 50 év múlva, hogy fog az emberen -főleg a korosodó nőkön kinézni a tetoválás? Kövéren, megnyúlt, ráncos bőrön? Igaz ez addigra nem lesz ciki, inkább általános. De attól még ronda marad! A cigaretta meg egyenesen Dunába dobott pénz, viszont mindenki maga dönti el, mennyit dob bele. Évtizedeken át tartó dohányzás rendkívül káros az egészségre, szinte biztos az életminőség romlása.
dec. 15. 08:11
 5/23 anonim ***** válasza:
83%

Bagó.

Fizetsz érte hogy rontsd az egészséged.

A tetkó nem káros, és lehet szép is.

dec. 15. 08:19
 6/23 egycsaj ***** válasza:
43%
Na és a te életedre melyik van hatással? Hogy más cigizik vagy, hogy más tetováltat?
dec. 15. 08:25
 7/23 anonim ***** válasza:
37%

Van akinek ez át értelmetlen, másnak az hogy az ember csillárdokért tankol ahelyett hogy tömegközlekedéssel járna.

Másnak értelmetlen lehet hogy kávézol, csokit zabálsz, ps -re és játékokra költöd a pénzed

Neked meg lehet a ps az életed értelme

Nem a te pénzed költik cigire , tetoválásra, addig nem értem miért zavar. Ezt nem kell megérteni csak elfogadni.

dec. 15. 08:37
 8/23 anonim ***** válasza:
78%

A dohányzás értelmét keresni csak addig lehet, amíg valaki rászokik. Onnantól kezdve függőség, vagyis azért bagózik az illető, hogy ne érezze a hiánytüneteket.

A rászokás meg szinte mindig fiatal korban történik, esetleg speciális zárt közösségben (katonai szolgálat alatt, börtönben), amikor egyrészt "menő" dolog cigizni, másrészt zárt közösségben a csoporthoz való hasonulás nyomása nagyon erős.

dec. 15. 08:53
 9/23 Fárasztó96 ***** válasza:
81%
A bagó. Egészségkárosító. A tetkó még jól is néz ki, néha egy ocsmány heget jól el tud rejteni
dec. 15. 08:59
 10/23 anonim ***** válasza:
44%

Dohányzom elég rég, és rengeteg tetoválásom is van

Egyiknek sincs értelme, de én ezeket szeretem csinálni.

Ennyi erővel annak sincs értelme hogy egyek , mert másnap úgyis kisz.arom

A dohányzás rossz szokás, megszokás. Nekem jó érzés.

Tetoválásom negyedének pedig nincs értelme.

Ez is csak számomra egy jól eső dolog, amit azért csinálok/csináltatok mert én élvezem és nekem tetszik.

Nem azért tetováltatok hogy téged elkápráztassalak vele.

dec. 15. 09:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2023, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!