Mit gondoltok arrol,ha vki Bp belvarosaban gyalog kozlekedve kihangositva hallgat zenet,mert nem akarja,h halalra gazolja egy villamos/busz/auto vagy elusse egy biciklis/rolleres,mert elkalandozik es nem veszi eszre azokat?
Halkan,azaz 1-2 meternel tovabb nem hallatszik a zene.
A valaszokhoz kort ,nemet,lakohelyet is irjatok (Bp/x kisvaros/falumegyeszekhely) Mert ugye masok ahelyi szokasok mindenhol….
Nem egy embert rantottsm vissza a villamos elol ar meterrel,mert fulhallgato volt a fuleben es nem vette eszre a jovo villamost… nem tudott volna megallni. Elgazolta volna . Rendszeresen all le a villamos nalunk halalos gazolas miatt es rengeteg mas gazolas is van.
Nagyon idegesítőnek és bunkóságnak tartom; ha nem tud fülhallgatóval közlekedni, akkor ne tegye és hallgasson otthon zenét. Ne másoknak okozzon kellemetlenséget, mert bizony ha egy-két méteren belül hallatszódik, az már túl hangos és zavaró (pláne, hogy általában nem éppen a kulturált emberek minőségi zenéjét lehet ilyenkor hallani... )
24/N, Edinburgh (előtte Budapest)
"kihangositva hallgat zenet,mert nem akarja,h halalra gazolja egy villamos/busz/auto vagy elusse egy biciklis/rolleres"
A kihangosított zene miatt pont nem fogja hallani az utcazajokat, hogy időben megálljon, és ne üssék el.
Számomra zavaró. Zenét hallgatni nem kötelező, ha nem tud közben figyelni a környezetére, akkor ne hallgasson zenét. Másra viszont ne erőltesse rá a zenéjét.
36 N, közepes méretű város / külföldi nagyváros (kétlaki élet)
Az a durva,h no vagyok. Nem menozesbol csinalom. Sok es idegesito munkam van. Nem nagyon van isom eleget pihenni kikapcsolodni. Sokszor olyan kimerult voltam/vagyok,h elfelejtek korulnezni fulhallgatoval.
Bp-en rengetegen jarnak hangfallal zenethallgatva. Senki se gondolja oket bunkonak. Nem,nem c…anyok.
Itt Budapest belvarosaban olyan zaj van az utcan a tomegkozlekedestol,h mas nem igazan hallja.
Megfigyeltem,h a videkiek minden pestit eleve bunkonak konyvelnek el,barmit is tesz vagy mond. 😂
jó akkor kislány... ez a tényen nem változtat, ne menj át egyedül a zebrán, amíg nem automatikus a körülnézés... gondolom valami diplomás kis pcsa, azok ilyen elfoglalt és fontos emberek hogy nem érnek rá felnőttként viselkedni. tehát mert te nem voltál képes megtanulni közlekedni, hallgassa a többi ember a gagyi ricsajodat, mert te sokkal de sokkal fontosabb vagy náluk, a te idegeidnek zene kell, az övék meg le van szrva :D és de, bunkónak gondolják őket is meg téged is, jogosan, ne magadból indulj ki.
(gyere már ki amúgy bécsbe egy hétre, itt hang nélkül közlekedik át a mentő a piroson is, mert kulturáltak az autósok és elengedik ha látják hogy jön, max nagyon beláthatatlan helyeken kapcsolja fel a szirénát... gyorsan megszoknád hogy figyelni kell az utcán, ha már egyszer anyuci nélkül akarsz sétálni menni. vagy elcsapnak, de nem lesz kár érted.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!