Miért nem tudok sehol megmaradni hosszabb ideig?

válasza:

válasza:Kénytelen leszel beilleszkedni, a városban csavargás a legroszabb ötlet.
Nekem sem volt könnyű az elején, de már 11 éve ugyanazon a munkahelyen vagyok. :)
Persze szoktak jönni friss hús gyerekek, de max 3 hónap után feladják.
További kérdések:
Azt a felgyülemlett frusztrációt amit a sikertelenség, kudarcok okoznak hol vezetik le az emberek ha nem a mindennapokban? De ez csak felületi megoldás, mentálisan folyamatosan teher alatt van az ember emiatt. Rengeteg az alkoholista, érzelmileg tönkrement...
Sajnos nem vagyok olyan, mint a legtöbb ember körülöttem, hogy szagtalan a dezodortól. Nem tudom hogy csinálják. Mármint izzadságszag nincs, hanem a spray "olvad le" valamennyire és azt lehet picit érezni néha, én legalábbis érzem.
Mi ennek a kulcsa, receptje? Hogy tudnám elérni a minél nagyobb szabadságfokot és autonómiát?
Nagyon fel tud idegesíteni, ha valaki parancsoló módban utasít, netalán lenézően, vagy aki újra és újra szekál, hogy csináljam ezt, azt, miközben jól tudom, mit kell tennem, de vagy nem érek rá, vagy más fázist végzek. Megcsinálom, amint ott lesz az ideje, ill. az én...
Valahogy a fiatal és középkorú, tanuló, vagy dolgozó, a magyar többségi társadalomhoz tartozó emberekre valahogy sokkal kevésbé jellemző, mint az idősebbekre, vagy bizonyos nemzetiségű emberekre, illetve a turistákra, hogy türelmetlenek, fellökik a másikat, mert...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!