Ha így tilt le valaki Facebookon? Ti erre mit mondanátok? Milyen ember az ilyen szerintetek? Röviden a történet....
2017-ben jöttem össze az ex párommal. A exem pont előtte költözött egy társasházba, ahol az egyik új szomszéd elkezdte neki csapni a szelet, persze sikertelenül. Én ezzel a szomszéddal kb. 3x találkoztam, beszéltem. Egy tipikus bamba balfasz, aki anno 40 évesen macskával élt, nője nem volt.
Az exem 2 ev utan elkoltozott onnan, ez a szomszedi kapcsolat megszunt.
A Covid alatt, mikozben en kulfoldon voltam, ez a szomszed megjelent exemnel ujra beprobalkozni. De a legalattomosabb modon...csak baratkent jelent meg. Persze ismet sikertelenul s a kapcsolat idovel ismet megszakadt, ugy megsertodott h utana sokaig az exemet koszonesre se meltatta...az utcan elfordult ha latta.
Namost...2025 januarjaban mi szakitottunk s a szomszed ujra felbukkant. Persze ez az ő dolguk...
Ez a szomszed azota engem letiltott Facen mindket profilomat megtalálva.
Ez milyen viselkedes már szerintetek? Ugyan engem miert is tiltott ugy h soha nem beszeltunk facen, ismerosok se voltunk!
Ja...exem a Nő....a szomszéd férfi nemű xardarab?

Én ebből most nem nagyon értettem mi történt, pedig értelmes embernek tartom magam. Kicsit katyvasz az egész irományod.
Amúgy remélem tudod, hogy 2025 van, hogy jön ide még a 2017? :D olyan règ volt, semmi èrtelme lovagolni rajta szerintem.

Örülj neki nincs egyik se a nyakadon.
Mit vársz még tőlük? Sajnáljanak??

Szerintem téged akart megkímélni.
"észre se venném ha valaki már nincs az ismerőseim között facen"
Sajnos másnap egyből elkezdi felkínálni az illetőt potenciális ismerősként, úgyhogy ebből szoktam én is észrevenni, hogy kitették a szűröm.

#8:
Bocsika, ha letiltanak, semmit nem látsz a másik profiljából, még a "felkínálások" közt sem. 😏
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!