Az olyan embert akit bántalmaznak egy közösségben miért nem védi meg senki?

válasza:Vagy egyetértésből, vagy mert félnek, hogy ők is erre a sorsra jutnak
Ez a kettő jut eszembe

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Pl munkahelyi mobbing, vagy amikor pasik gúnyolnak trágárkodnak, vagy ha vki zaklat. A rendőrségnek munkahelyi jogászoknak bizonyíték kéne, meg tanúk (akik szintén nem allnak ki mellettem), mindenki hagyja és sz.rakodik tehetetlenkedik csak, így bármikor a fejemre nő...
Linkek, cikkek, részletes leírás erről: archive.md/YD64G pestisracok.hu/nem-a-noket-vedi-hanem-a-ferfiakat-es-a-tarsadalmat-tamadja-az-isztambuli-egyezmeny/
Láttam egy videót, amiben kettő szituációt szimulálnak a színészek az utcán. Az első jelenet alkalmával a férfi színész azt szimulálta, hogy bántalmazza a nőt: sokan odamentek, hogy segítsenek, az emberek fel voltak háborodva.Amikor viszont a színészek olyan jelenetet...
Nagyon sok példát tudnék mondani, de nagyon hosszú lenne. Undorító módon beszél velem is, elment az orvosomhoz, hogy csináljon velem valamit, mert szerinte elmebeteg vagyok, és nagyon személyes infókat adott ki az asszisztensének. fenyegetett hogy kidob a lakásból, a...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!