Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az olyan embert akit bántalmaz...

Az olyan embert akit bántalmaznak egy közösségben miért nem védi meg senki?

Figyelt kérdés

2025. jún. 14. 16:17
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Vagy egyetértésből, vagy mert félnek, hogy ők is erre a sorsra jutnak

Ez a kettő jut eszembe

2025. jún. 14. 16:26
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Én például amilyen outsider vagyok, meg szoktam tenni. De mindig megbánom, mert az ilyenek abba a kézbe harapnak, amelyik eteti őket. Úgyhogy most már leszoktam erről.
2025. jún. 14. 16:42
 3/8 anonim ***** válasza:
79%
Sajnos azt a világot éljük, hogy ilyenkor sokkal inkább körbeállják az esetet és már csinálják a képeket, videókat...
2025. jún. 14. 16:54
 4/8 anonim válasza:
76%
Gondolj bele. Hárman vagyunk, egy áldozat, egy bántalmazó meg én. Ha az áldozat nem áll ki magáért, de én igen, akkor egy 1v1 szitu alakul ki köztem és a bántalmazó között. Könnyebb olyannak segíteni, aki magán is próbál. Akkor 2v1 lesz.
2025. jún. 14. 16:56
 5/8 anonim ***** válasza:
15%
Magyarok vagyunk: csak a saját érdek a fontos mindenkinek.
2025. jún. 14. 19:07
 6/8 anonim ***** válasza:
23%
Mert az embereket kvára nem érdekli hogyha valami baja van a másiknak
2025. jún. 14. 20:14
 7/8 anonim ***** válasza:
30%
Kapitalizmus miatt. Meg mert a Fidesz van hatalmon 15 éve uszít a társadalomban. Meg persze az emberi természet. Magyarok vagyunk..
2025. jún. 14. 21:55
 8/8 anonim ***** válasza:
Vagy a következményektől tartanak, például őket is bántalmazni fogják és/vagy kiközösítik őket, vagy úgy érzik, ehhez nincs közük, vagy egyetértenek a helyzettel.
2025. jún. 15. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Bántalmazókkal szemben miért csak bántalmazók védenek meg, más meg senki?

Pl munkahelyi mobbing, vagy amikor pasik gúnyolnak trágárkodnak, vagy ha vki zaklat. A rendőrségnek munkahelyi jogászoknak bizonyíték kéne, meg tanúk (akik szintén nem allnak ki mellettem), mindenki hagyja és sz.rakodik tehetetlenkedik csak, így bármikor a fejemre nő...

Az Isztambuli Egyezmény egy férfiellenes, férfiakat elnyomó, diszkrimináló feminista egyezmény. Miért nem beszél erről senki?

Linkek, cikkek, részletes leírás erről: archive.md/YD64G pestisracok.hu/nem-a-noket-vedi-hanem-a-ferfiakat-es-a-tarsadalmat-tamadja-az-isztambuli-egyezmeny/

Mi az oka annak, hogy amikor színészek szimuláltak egy olyan jelenetet az utcán, hogy nő bántalmaz egy férfit, senki sem védte meg a férfit a bántalmazás alkalmával?

Láttam egy videót, amiben kettő szituációt szimulálnak a színészek az utcán. Az első jelenet alkalmával a férfi színész azt szimulálta, hogy bántalmazza a nőt: sokan odamentek, hogy segítsenek, az emberek fel voltak háborodva.Amikor viszont a színészek olyan jelenetet...

Bántalmazó érzéketlen szülővel, aki egyértelműen kimutatja hogy nem érdeklem, érdemes mégis megpróbálni jóban lenni, ha nincs senki másom és nem is lesz?

Nagyon sok példát tudnék mondani, de nagyon hosszú lenne. Undorító módon beszél velem is, elment az orvosomhoz, hogy csináljon velem valamit, mert szerinte elmebeteg vagyok, és nagyon személyes infókat adott ki az asszisztensének. fenyegetett hogy kidob a lakásból, a...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!