Tinderen megismertem valakit aki felülìrta èletemben a magànyt, amit az vàltott ki hogy pszichiàttiàra kerültem mert egy hònapig nem mozdultam ki, csapkodtam-kiabàltam, magamba fordultam. Nagyon szeretem őt ès az a kèrdèsem hogy remènykedhetek-e benne hogy kellhetek neki azokutàn hogy egy hònapja nem beszèltünk. Ő önàllòbb nàlam: melòzik, külön èl, stb, èn viszont bàr van muveszi vonal bennem, nem tudtam e teren elhelyezkedni es a betegseg miatt arra szoritkoztam hogy egy napi rutint tartsak. (reggel futas, rajzolas, stb) Szerintetek van èrtelme hogy tovàbb tàplàljam az èrzelmeim irànta, mert nem akarom ot elvesziteni, vagy hagyjam beken es ne terheljem ot a bonyolult eletemmel.
Nem keresett 1 hónap alatt? Akkor ő elengedte a dolgot és már elvesztetted. Ha még aktívan fent van Tinderen, más megkapta a figyelmét jó eséllyel. Távkapcsolatban élek, napi 4-6, néha 7-8 órákat beszélünk, ki sem maradhatna egy nap, nemhogy egy hét vagy egy hónap.
ma 19:38
2/5 anonim válasza:
Előbb magad tedd rendbe, utána ismerkedj. Komoly pszichés problémáid vannak, nincs munkád, nem tudsz önállóan élni - már bocs, de az emberek normális kapcsolatot szeretnének, egy olyan emberrel, akivel jobb lesz az életük, mint egyedül, nem pedig egy rakat problémát a nyakukba.
ma 19:40
3/5 anonim válasza:
Nem
ma 19:53
4/5 anonim válasza:
Nem értem a sztorit. Milyen kapcsolat volt egyáltalán köztetek, 2-3 randi, vagy valami párkapcsolat is?
Ti meg tudnátok bocsátani egy olyan embernek, akiben hosszabb ideje megbíztatok, mert hittetek benne. Olyan személyes dolgokat is megosztottatok vele, ami tényleg kimeríti a legbizalmasabb témaköröket és kiderült, hogy ezeket továbbadta olyan embereknek, akiket te is ismersz?
Sziasztok!
Az osztályom az elejétől fogva két csoportra oszlott. Menők és nem menők. (Csak lányokra vonatkozik amit írok) Én a nem menők közé tartozok és még három barátnőm. (11 lány van az osztályban) 9-ben nagyon jól kijöttem az osztálytársaimmal, kedveltek és én is...
Én az a korosztály vagyok aki még volt katona. És ott ugye ismertük azt a tisztet akinek volt tekintélye és azt akinek nem.
Akinek nem volt annak nem is lett soha. De akinek volt és valami miatt elveszítette az soha az életben vissza nem kapta és még rosszabb...
Egy lánnyal elkezdtem beszélni még tavaly nyáron.. Sajnos csak face-n.. akkor jókat beszéltünk, aztán kezdett úgy tűnni, hogy megunt, gondolom azért, mert csak face-n írtam, viszonylag sokat, élőben meg nem is beszéltem vele.. Azóta szinte már nem is beszélek vele,...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!