Miért van az hogy egy hideg, hűvös, lenéző okos srác vonz? 19L
Figyelt kérdés
szóval van egy srác az osztályban, aki egy olyan ember, hogy a hideg ráz tőle...szóval az a tipikus, hogy ha meg szólal ki ráz a hideg tőle...teljesen érzelem mentesnek tűnik, de hihetetlen milyen meglátásai vannak az életről, néha már görcsbe rándult a gyomrom, a tanár meg csak nagy szemekkel hallgatta, nem mellesleg külsőleg is nagyon rendben van :)) szóval fiúk,lányok nem tudjátok véletlen mi foghatott meg benne?2014. máj. 5. 22:56
1/11 anonim válasza:
"hihetetlen milyen meglátásai vannak az életről...nem mellesleg külsőleg is nagyon rendben van"
Gondolom, erről lehet szó.
2/11 A kérdező kommentje:
ez a baj már a saját érzéseimben se vagyok biztos
2014. máj. 5. 23:15
3/11 anonim válasza:
Vagy lehet pont azért, mert nem foglalkozik veled. Mert hidegnek látod, aki nem tudna szeretni, amiért úgy tartod (/tarthatod), hogy megfelelő kihívás lenne számodra.
4/11 anonim válasza:
Felébredt benned a kíváncsiság (mondhatjuk vadászösztönnek is), hogy mi lehet még ebben a kőszikla-szerű fiúban, milyen tomboló erőket lehetne kiszabadítani... Kékszakállú herceg és Judit....
5/11 A kérdező kommentje:
nem is kihívásnak tartom, nem vagyok az a pi,csás csaj aki mindenkit meg akar szerezni, sőt le nézem az ilyeneket :D utolsó rajtad be haltam :DDDD egyébként nem tudom lehet igazatok van
2014. máj. 5. 23:25
7/11 anonim válasza:
Talán mert az ilyen nem sorozatgyártmány.
8/11 A kérdező kommentje:
ahaaa, bár tudom az ilyennel meg üthetem a bokám, mert az ilyen típusú fiúk(akik ritkák) eléggé "lekaksiznak" minden emberi kapcsolatot
2014. máj. 6. 17:38
9/11 anonim válasza:
Nem feltétlenül. Honnan veszed ezt?
10/11 anonim válasza:
Nem feltétlenül.Attól, hogy olyan, amilyennek leírtad őt, még nem biztos, hogy nem érdeklik az emberi kapcsolatok.Lehet, hogy csak másképpen áll hozzá a dologhoz, mert erről is vannak hihetetlen meglátásai.Egy próbát mindenképp megérne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!