Volt részetek teljesen alaptalan pletykában?
Figyelt kérdés
Amikor visszahallottátok hogy teljesen ellenkezö embernek akarnak beállítani (negativ irányban) mint amilyenek vagytok. De tényleg teljesen ellentétesnek mint amilyenek vagytok. S mikor visszahallottátok csak fogtátok a fejeteket hogy te atya ég, miket hisznek ezek rólam? Kik szokták elindítani az ilyen nagyon nagyon gonosz, rosszindulatú, és ártó (a becsületsértésig menö) pletykákat, és miért?2014. máj. 15. 21:12
1/3 anonim válasza:
volt.
Olyanok indították, akik az adott szitut csak részben ismerték, és magukból indultak ki. Tehát hitték a saját feltételezésüket.
2/3 Alaque válasza:
Én kb. egy időben hallottam vissza azt, hogy meleg vagyok, és azt, hogy megerőszakoltam a volt barátnőmet. :D
Az első azért terjedt el, mert volt egy meleg ismerősöm, akinél gyakran házibuliztunk (és mint tudjuk, buzykkal mást nem is lehet csinálni, csak buzulni), a másodikat a volt barátnőm terjesztette bosszúból a viharos szakításunk után. Az elsőn hasamat fogtam a röhögéstől, és még adtam is a lovat a hülyék alá, a második igen megrázott, mert mélységesen csalódtam egy olyan emberben, aki évekig a legközelebb állt hozzám, és akitől sosem vártam volna hasonlót.
3/3 anonim válasza:
Volt. Egy fiú akit udvariasan visszautasítottam indította. Ezek után azt hallottam vissza, hogy én szerelmet vallottam neki, és ő adott kosarat nekem. Nyilván azért pletykálta ezt így, hogy a férfiúi büszkeségén ne essen csorba. Mondjuk engem nem zavart, egyrészt mert mindenki tudta, hogy nem igaz, de amúgy sem érdekel mit hisznek. Igazából a pletyka indítót sajnálom, hogy annyira rossz élete van, hogy rólam terjeszt hülyeségeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!