Ha valaki buszon, buszmegállóban befeszülve, határozatlanul áll, gyors pillantásokat vetve néha ide-oda, az feltűnő?

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Pár éve anorexiás voltam,de most már úgy ahogy meggyógyultam,de egy ilyen beszólásnak köszönhetően sajnos újrakezdtem a fogyókúrát,nem olyan drasztikusan mint anno.Mi készteti az embereket,hogy daginak nyílvánitsanak,egy olyan lányt,aki normál testalkatú.Mert...
Amikor sok idő múlva jön csak a busz, leülök a padra és mindenki úgy néz rám, mintha nem is tudom mi lenne...nem hiszem, hogy a kinézetem miatt néznek úgy, mert teljesen átlagos vagyok, ráadásul más emberek nem is nagyon szoktak leülni, 1-2 idősebb embert látok ülni a...
(pl. buszmegállóban nagyobb távolságot tartanak, stb. )
Nem nézne hülyének? Vagy esetleg nem kelt benne rossz benyomást? Ilyenkor nem szoktak inkább valami trükköt bevetni hogy pl megkérdezni mennyi az idő és csak úgy elkezdeni vele dumálni, vagy hasonlók? 16/f
Ma amikor a suliból kimentem a buszmegállóba (messzebb van) ott álltam az árnyékolóban. Egyszercsak odajött egy idegen fiú (szerintem gimis, de lehet hogy fiatalabb) és elment előttem. Észrevettem, hogy leskelődött oldalról. Amikor észrevettem elbújt, de láttam hogy...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!