Nem egoista egy fenykepajandek?
Nem egoista fenykepet adni ajandekba valakinek magunkrol??
Csak mert a tesommal fenykepalbumot szerenenk adni a csaladtagoknak karacsonyra amiben legtobbszor mi lennenk benne.
Szerintetek nem egoista?

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Akikkel eddig találkoztam, mind olyan nagyra becsülte magát...
Most mentem 9.-be, mellette ülök. Egész álló nap hol sajnáltatja magát, hol dicséri magát. Mostmár nem csak a suliban zaklat, hanem neten is. -.-" Állandóan azt hallgatom tőle, hogy "ő csúnya, senki sem szereti, legszívesebben elszökne, de sose mondja el ha valami baja...
Vagy már akkora egoisták lettünk hogy ha az ember megszünik létezni akkor a világnak is vége van?Mert szerintem attól hogy nem lennének az emberek a földön attól még ugyan úgy folytatódna az élet a földön emberek nélkül is!
A mai világban életcél lett a luxus, és annak megvalósítása, melyben a média is segít.Az okostelefonok árát leviszik 10 ezer, 12 ezer forintra, a márkás ruhák, cipők árát is. Az embereknek 5 vagy 6 okostelefonjuk is lesz. A ruhatáruk, szekrényük tele lesz márkás ruhákkal.
Ne haragudjatok a "Rage-Question"-ért de ez már nagyon régota a begyemben van 20/F.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!