Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hol dolgoztok és mennyit...

Hol dolgoztok és mennyit kerestek?

Figyelt kérdés
Csak azért, mert ezen az oldalon megkaptam, hogy 6-8 ezer nem sok orvosra, de nekem igen. Mennit kerestek? Kicsit rosszul esik, hogy ide akárhányszor felteszek egy kérdést le vagyok hurrogva, ha csak pénz alapú megoldások jönnek, amire nekem nem futja. Pedig dolgozom!!!

2015. ápr. 7. 14:39
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Es jó kapcsolatok, kedves 10-es. Ha nincs senkid meg vagy lőve, lehet 100 papírod! TAPASZTALAT!
2015. ápr. 8. 09:24
 12/17 anonim ***** válasza:

"Es jó kapcsolatok, kedves 10-es."

Nem igaz. Tapasztalat.

2015. ápr. 8. 09:26
 13/17 A kérdező kommentje:
Akkor a hegesztő ismerősöm, miért nem tudott elhelyezkedni egy évig? Pedig nagyon keresettek (állítólag) és Ő jó és minősített hegesztő! Csak ismerettsége és rokona nem volt véletlennek köszönhette, hogy oda ahol most van felvették.
2015. ápr. 8. 10:25
 14/17 anonim ***** válasza:
nem tudom miert nem tudott es nem is erdekel. En az osszes allasomat protekcio es ismerettseg nelkul szereztem, a felesegem is, a rokonaim es ismeroseim is.
2015. ápr. 8. 11:31
 15/17 anonim ***** válasza:
Én suli mellett heti 20 órát dolgozom, junior programozóként, 130-at keresek, de inkább a tapasztalatszerzés miatt csinálom.
2015. ápr. 12. 16:26
 16/17 Mary Popenz válasza:
Én 70 ezret keresek családi kedvezménnyel egy varródába és ebböl élek a gyerekkel kettesbe.
2015. jún. 13. 11:57
 17/17 anonim ***** válasza:

Igy van, ahogy az utolso leirja!

Es akkor meg hozzateszem, hogy az altala emlitett peldak mind atlagos emberek, alkalmazottak. Van(nak) annak a cegnek tulajdonos(ai) is, mint ahogy az osszes sikeres vallalkozasnak (vendeglatas, termeles, szellemi szolgaltatas, stb.), amivel tele van a vilag.

Mindenki maga valaszt utat!

2016. nov. 13. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!