Miért van az hogy sok fiú azt mondja hogy ő nem szereti az önimádó lányokat méhis ha meglátnak egy "jó nőt" pincsikutyaként mennek utána?
Én is talélkoztam ehhez hasonlóval...
Növelik a rbik egóját.
De sose lesz az ilyesminek vége, sajnos...
"Megy a piros mindenkinek. :)"
Ide érdemes írni. :D :D
Az átlagos lányok általában irigyek a szép és "jó nőkre", igen, néha én is.
De tény, hogy a férfiaknak kissé más az értékrendük mint a nőknek. Most lehet azt mondani, hogy csak a test és semmi más, de nem így van. Ahhoz, hogy egy lány szerelmes legyen először lelkileg és utána testileg kell vonzódnia a fiúhoz, míg a fiúknál ez fordítva van. Lehet azt mondani, hogy igazságtalan és milyen bunkók a fiúk, de a külső tényleg a "megfog" és a belső ami "megtart". Ha egy lány bunkó és buta, hidd el, hogy csak kihasználják őt a fiúk. És nem jó abban a helyzetben lenni, mivel a rendesebb fiúk elítélik őt, a kevésbé rendesek pedig további "kevés ruhás" fotóra biztatják és egy éjszakás kalandba viszik. Szóval szerintem jobb átlagos külsejű, normális lánynak lenni.
Az a lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!