Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az hogy sok fiú azt...

Miért van az hogy sok fiú azt mondja hogy ő nem szereti az önimádó lányokat méhis ha meglátnak egy "jó nőt" pincsikutyaként mennek utána?

Figyelt kérdés
Sok férfi mondja ezt h a rendes lányokat szerei,mègis a környezetemben a fiúk csorgatják a nyálukat a nagymellű és fenekű műribik után.S ez megy a facebook-on is.Ha egy ilyen tesz fel képeket mondenki csak dícséri azzal a szándékkal hogy megdughassa?
2016. jún. 23. 23:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Én is talélkoztam ehhez hasonlóval...

Növelik a rbik egóját.

De sose lesz az ilyesminek vége, sajnos...

2016. jún. 24. 14:20
 12/17 anonim ***** válasza:

"Megy a piros mindenkinek. :)"

Ide érdemes írni. :D :D

2016. jún. 24. 20:15
 13/17 A kérdező kommentje:
Zöld,bocsi :D Neked is ment. :) :D
2016. jún. 24. 20:20
 14/17 anonim ***** válasza:
féjszbúkon nem is igen fogsz találni nem álszentet...
2016. jún. 25. 00:49
 15/17 anonim ***** válasza:
74%

Az átlagos lányok általában irigyek a szép és "jó nőkre", igen, néha én is.

De tény, hogy a férfiaknak kissé más az értékrendük mint a nőknek. Most lehet azt mondani, hogy csak a test és semmi más, de nem így van. Ahhoz, hogy egy lány szerelmes legyen először lelkileg és utána testileg kell vonzódnia a fiúhoz, míg a fiúknál ez fordítva van. Lehet azt mondani, hogy igazságtalan és milyen bunkók a fiúk, de a külső tényleg a "megfog" és a belső ami "megtart". Ha egy lány bunkó és buta, hidd el, hogy csak kihasználják őt a fiúk. És nem jó abban a helyzetben lenni, mivel a rendesebb fiúk elítélik őt, a kevésbé rendesek pedig további "kevés ruhás" fotóra biztatják és egy éjszakás kalandba viszik. Szóval szerintem jobb átlagos külsejű, normális lánynak lenni.

Az a lány

2016. júl. 3. 17:29
 16/17 A kérdező kommentje:
15-ös értem,de én nem ezt kérdeztem pontosan.Jó a válaszod.Viszont én leginkább azt nem értem,hogy sok fiú az ilyen lányokat hogy tudja isteníteni,mikor adott hogy egy r i b i.Mégis írják neki,hogy "azta milyen szép vagy" meg ezek,ha egy bejegyzést vagy vélemény írt,akkor is mindenki egyet ért vele.Hirtelen mindenki imádja,de mások meg utálják.
2016. júl. 3. 19:46
 17/17 anonim ***** válasza:
Nekem volt olyan osztálytársam, aki csak távolról nézte, hogy a többi fiú egy paraszt (fogdosták a lányokat, lefogták őket, bejöttek az öltözőbe stb.). És ez a fiú mindig odajött, hogy "Hú, Katika, a Petike látott bugyiban, tényleg?" vagy: "Mi az, a Sanyi megint fogdosott?". És annyira lerítt róla, hogy szíve szerint ő is csinálná, csak ő az osztály jó tanuló mintagyereke, és nem meri.
2016. júl. 3. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!