Mást se kívánja az ételt ilyen melegben?
Figyelt kérdés
Olyan érzésem van miota ilyen meleg van, hogy mintha elrontottam volna a gyomromat: Illetve nem kivanok semmilyen ételt, de közben érzem hogy éhes vagyok.
Mas is igy van ezzel mostanaban? Vagy van valami mas bajom?
2016. jún. 24. 11:40
11/16 anonim válasza:
Engem sem kíván az étel ilyen melegben. Hm, de lehet csinálok egy jó kis jeges Gazpacho levest, az adja neki.
12/16 anonim válasza:
Én már évek óta szoktatom a gyomromat ahhoz, hogy többet eszek az átlag embereknél. Nem értem mi baj ezzel, mert ahogy elnézem lepontoztak. :( Nem vagyok kövér srácok, ne aggódjatok.
13/16 anonim válasza:
Én se nagyon kivánok semmit :/ Néha mondjuk úgy megennék egy tál salátát, pedig világ életemben utáltam a zöldségeket.
14/16 anonim válasza:
Én is így vagyok vele. Ilyenkor csak a hideg dolgok esnek jól, Van hogy egész nap müzlit eszek finom hideg tejjel. A hűtött gyümölcsök, zöldségek is jobban csúsznak ilyenkor, pedig általában nem rajongok értük.
15/16 anonim válasza:
A többség nem iszik eleget vagy csak a söröcskét tolják.
Én tudom, hogy ha pl. almát vagy dinnyét kívánok, akkor valójában szomjas vagyok. Okos a szervezet, hallgatni kell rá.
16/16 anonim válasza:
Kemény fizikaiban tolom, rohadt melegben, rettentően rossz levegőben (öntöde). Kényszerítem magam az evésre, mert muszáj. Működik a dolog. Vedelek rengeteget, dobálom befelé a cukorkát. Nem vagyok beteg és nem nő a súlyom. Minden élet más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!