Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A legtöbb fiatal csaj miért...

A legtöbb fiatal csaj miért beképzelt, nagyszájú, kötekedő?

Figyelt kérdés

Nem mindegyik,de többségük igen...

19/L

2016. jún. 24. 15:32
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Kedves nyolcas!

Nem azzal van a bajom ha valaki sminkeli magát,ad magára. Hanem aki osztaná az észt hogy másoknak is azt kéne,és kényeskedik,felvág. És CSAk a divattal foglalkozik... És nagy a pofája,kötekedős,beképzelt...

2016. jún. 24. 19:31
 12/16 A kérdező kommentje:
#9 Pontosan...
2016. jún. 24. 19:36
 13/16 anonim ***** válasza:

Ez nem külsőségektől függ.

Volt olyan ismerősöm, akinek mindig egy kiló vakolat volt a fején èa bekèpzelt volt ès volz olyan is, aki soha nem adott magára egy percnyit sem de mégis az volt.

Én is szoktam rakatni fel póthajat, festeni is szeretem magam minimálisan (nèha jobban), szeretem az ékszereket a szép ruhákat vagyis mindent ami szép.

Ettől függetlenül nem vagyok beképzelt, sőt visszafogott, csendes lánynak tartanak.

Én ennek se örülök jobban.

Egyik véglet sem jó. Az embernek legyen önbizalma, de ne legyen eltelve magától, ez a legfontosabb.

Egyébként igaza van a kèrdezõnek a legtöbben ilyenek sajnos manapság a feltűnèsi viszketegsèg a divat, meg, hogy mindenkinek megmutassuk mi szebbek vagyunk akárkinél ès kemènyebbek fujjj remèlem az ilyenek egyszer rájönnek, hogy ez nem vezet semmire.

2016. jún. 29. 09:57
 14/16 anonim ***** válasza:
Legtobb? Edesem te is csak a kirakati babakat nezed de a boltba mar nem latsz be? Ebbol van kevesebb... Nembaj meg fiatal vagy. Majd meglatod hogy az atlag szurke az atlag szurke es tobb is.
2016. júl. 18. 20:03
 15/16 anonim ***** válasza:
Mert ezek a lányok elfojtják nemiségüket.
2016. okt. 22. 00:39
 16/16 anonim ***** válasza:

Talán azért mert aki nem az azt a többi csaj elnyomja, és lealázza...

A lányok szemetebbek egymással mint a pasik.

2018. jan. 17. 00:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!