Miert vannak a szulok annyira azellen, hogy mondjuk en hetkoznap is dekoltalt felsoben jarok?
Figyelt kérdés
Lassan 23 vagyok, csalodasom volt es mar nem erdekel, hogy ki mit mond, kik vesznek komolyan, kik nem. Mostanaban sokkal gyakrabban hordok dekoltaltabb ruhakat, mint regen, ami a szuleimnek nem tetszik. Viszont sokkal tobb ferfi felfigyel ram azota, tobb hodolom van... Tudom, persze nem azert figyeltek fel ram, mert jaj milyen okos vagyok, muvelt, hanem mert ferfibol vannak... Engem ez nem zavar, sot, mivel mindig onbizalomhianyos voltam, plusz meg jott ez a melleit szinten kitevo csaj, aki elkezdett jarni azzal a pasival, aki nekem tetszik... Miert olyan nagy vetseg ez, hogy kiteszem, gyakrabban, amim van?2016. jún. 26. 18:32
1/11 anonim válasza:
Csak ribizlinek fognak nézni, ennyi. Az önbizalmad növelésére más mód is van annál, hogy mindenki látja a melleid, az meg, hogy elhappolt egy ribi előled egy pasit... nagy ügy, más emberrel is megesik, hogy alulmarad. Lesz majd más.
Bár nekem 8, hogy mit teszel...
2/11 A kérdező kommentje:
Mindig en maradtam alul, mivel nem voltam eleg belevalo...
2016. jún. 26. 18:46
3/11 anonim válasza:
Ha csak olyan férfiakkal kezdesz, akik egyéjszakás kalandot keresnek, akkor tedd ki, amid van. De ha komoly kapcsolatra vágysz, akkor ne így öltözz és válogasd meg a barátaidat.
4/11 A kérdező kommentje:
Eddig komoly kapcsolatot akartam, mara mar ott tartok, hogy nem erdekel!!! Azt akarom, hogy mindenki akarjon megkapni (nem erdekel, hogy mire), es szenvedjenek, mert nem kapnak meg...
2016. jún. 26. 18:57
5/11 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy sok szenvedni fog amiatt, mert nem kap ... tucat leszel ... a tucatért meg nem sírunk.
6/11 anonim válasza:
#4 senki sem fog szenvedni, mert nem kap meg.. van másik 100 hozzád hasonló, akit meg megkaphat.
7/11 A kérdező kommentje:
Aha, csak nem itt!
2016. jún. 26. 19:29
8/11 anonim válasza:
A kevés normális lány miatt van csak bosszankodás, ha kilép egy az életünkből... az olyanokat, akik kirakják a mellüket, és arra büszkék, mekkora ribizlit játszanak, mindenki kerülni fog és leszarni.
Nem jó emberek között keresgéltél, rosszakat ismertél meg, olyan volt a mostani pasi is, akinek csak a könnyen kapható punci kell... szívás, de ha ennyit értél volna neki te is, inkább felejtsd el, jön más.
Emiatt még nem kell k****t játszani.
9/11 A kérdező kommentje:
Erdekes, hogy megis az ilyen csajokat szeretik a pasik... Ez az egesz csak mese. Nincsenek mar rendes pasik...
2016. jún. 26. 19:34
10/11 anonim válasza:
Nem hiszem... Amúgy meg ez hosszú téma a lányoknak azok a fiúk kellenek akik izmosak meg stb bla bla és csodálkoznak ha pofáre esnek ... Legyél ribi és divat majom állj be a sorba. Az ilyen lányoktól a hányinger kerülget...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!