Mégis miért szúrja minden társasági ember szemét, ha valaki magának valóbb, nem pofázik állandóan és nem ugyan olyan mint mindenki?!
Ja és NEM vagyok depressziós, se bunkó, egyszerűen annyi, hogy akkor beszélek, ha valaki kérdez tőlem valamit, vagy ha van mondanivalóm..
Jófej vagyok ha hozzá szólnak. Nem vagyok beképzelt, se rosszindulatú ja és ronda se, szóval nem valami szerencsétlen ábrázatom van.
Folyton ugyan azokat a "reakciókat" veszem észre, ahogy néznek az emberek ilyen furcsálló fejjel; alig bírnak köszönni is néha; egy ideig kedvesek, aztán mindig ilyen unszimpátiát látok a fejükön.
Hiába vagyok normális, állandóan ez megy.. Nem értem.. ha bunkó lennék, vagy hasonlók, akkor megérteném..
22/l
"és elgondolkodtatnak téged"
ezt rosszul írtam. Elgondolkodtatod őket, elgondolkodnak rajtad akarhatott lenni.
# 5 Ezzel egyetértek!
Egyértelmű kérdés, hogy neked miért szúrja a szemed a többi ember. A leírásodból nem hiszem, hogy ők is annyira rémes reakcióval lennének "nézésükből", lehet túlreagálod. Meg épp te is elvárod, hogy kedvesek legyenek.
Arra gondoltál, hogy közben a te "fejeden", nézéseden is lehet valami, és ők is csak azt reagálják le? Lehet, hogy nem is kell sokat beszélned hozzá, de közben te is valamilyen flegma arcot vágsz be, ami neked sem tűnik fel.
"Azert nem fogok beszelni hozza ha kell ha nem, hogy szimpatikus legyek" "az a baj, hogy az emberek tobbsege surun zokon veszi, ha van valaki aki nem ny@lja a segguket es nem nyaladdzik minden mondatukra"
Konkrétan mondták neked, hogy beszélj hozzájuk, hogy ny@ld a segg*ket? Miközben ezen kattog az agyad indokolatlanul, akkor lehet, hogy undoknak tűnhetsz:D Elképzelem a helyzetet, simán nem szólnak hozzád, te meg közben arra gondolsz, hogy "kellene nekik", és elkezdesz okokat keresni arra, hogy miért nem, és ezeket sorolod.
# 6
Nem hinném, hogy ennyit gondolkodnának ezen. Ha ennyire komplex probléma volna nekik, akkor szóba hoznák, rákérdeznének bármit.
Az ilyen "unszimpátia nézés" nem "probléma". Én pl. gyakran nem szoktam észrevenni a saját fejemet, és nem tudatosan "küldöm" a tekintetemet.
Voltam olyan helyzetben, hogy valaki rám szegezte, hogy undok nézésem volt, ez meglepett, mert nem is volt különösebb bajom az illetővel.
Szerintem, amíg nem kerültél komolyabban vehető konfliktus helyzetbe, addig ne akadj már fenn ezen, nem tudatos. Sokan egy társaságban mindenkire pikkelnek, aki a "társaság része is meg nem is". Ez egy érzés, de ha semmit sem ártottak neked ettől függetlenül, az érzést nem lehet számon kérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!