Mennyire elterjedt a 'homie' szó manapság?
Múltkor beszélgetésben felmerült egy ember, akiről kiderült hogy a haverom, és mondtam, hogy 'Ja, vágom, a homiem'. És mindenki azt hitte, hogy meleg vagyok.
Ennyire nem ismerik ezt a szót a magyar fiatalok?
16/F
"Shortened version of homeboy, homeboy being your close friend"
Soha nem hallottam senkit, hogy használta volna.
Amcsi zenék szövegében hallottam már, de attól még nekünk nem kell így beszélni.
Nem éppen! :)
Ezt a szót a 80-as évek közepén a fekete gengszterrapperek terjesztették el, tehát köze nincs a mai swag yolo páwa dolgokhoz, de gratulálok, hogy egy ismeretlen szóról rögtön erre asszociálsz, ez téged minősít! ;)
"Ezt a szót a 80-as évek közepén a fekete gengszterrapperek terjesztették el,"-
igen, én is tudom, az USA-ba.
De itt most arról beszélünk hogy magyar beszédbe hogy használják. Erre mondom azt hogy a swag yolo páwa srácok használják, akik ezt a négerrepper stílust próbálják már rág óta lekoppintani. Tetszik érteni?
Ha ha nekem ez jutott róla eszembe:
Ha ekkora nagyokos vagy, akkor miért nem tudod a választ a kérdésedre?
Amúgy nem tudom feltűnt e, de nálunk nem igazán vannak fekete gengszer rapperek. Ráadásul alapvetően inkább a mexikói-amerikaiaktól ered a kifejezés.
Amúgy ja, nem tudom mit kell ezen túlmagyarázni, magyarul a "homi" az homokos.
Hallod ez nagyon erőltetett. "A homiem"
Ami amcsi szleng maradjon amcsi. Használd a magyarokat, ez így nagyon felvágósnak tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!