Jártatok már úgy aranyos, kedves, csendesnek tűnő lánnyal, hogy amikor megismertétek, akkor kiderült, hogy egy bunkó pic*a?
Figyelt kérdés
Állott tóban lakik a béka?2016. júl. 1. 23:53
2/10 Blade Bone válasza:
Sajnos, és elég kiábrándító hogy mást mutatnak, mint amik valójában.
3/10 anonim válasza:
az még hagyján, hogy 3,14csa, de még pénzéhes és alattomos is.
5/10 A kérdező kommentje:
igen, én már jártam így. megismertem egy cuki, csendes kis édes csajt. kiderült, hogy egy elviselhetetlen béka. egy kis bunkó sajnos
2016. júl. 2. 14:02
6/10 anonim válasza:
Olyan volt már h te voltál bunkó egy csajjal?
7/10 anonim válasza:
Én is így látom, hogy van aki elsőre kedves aranyosnak tűnik, aztán sokaknál kiderül hogy valójában rideg, elutasító, sznob p*csa.
8/10 anonim válasza:
Hát jobb, hogy esetenként legyen bunkó, mintsem mindig az legyen. A béka nem csak állott tóban lakik, de ott is.
Bennem is az a kérdés fogalmazódott meg, nem érdemelted ki valamivel a viselkedését?:))
10/10 anonim válasza:
Igen,kezdetben félénk és aranyos volt,utàna egy nagyszàjú kis undok làny lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!