Van valaki, akire mindegyik igaz? :
Jeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah!
Olyan njó, hogy vannak még jó fej emberek!!!
Köszönöm a válaszokat!
És nem, nem a Kárpátiát nevezem rocknak, mert azt nem szoktam hallgatni. Naggyon jó a szövege, de mormog benne a csávó, szóval nem.
Blast FM- en vannak jó bandák. Én pl. Disciple- t szoktam hallgatni. Nyugodtan hallgassatok tőlük. Az nem magyar, de keresztény rock. Mert olyan is van, ugye. Fehér metál. Na csá!
Köszönöm a válaszokat!!! :)
Örülök, hogy vannak még jó fej emberek.
Nem a Kárpátiát nevezem rocknak, de igen, van olyan hogy keresztény rock. Előbb nézz utána, aztán kritizálj...
Nem tudom, hányadik válaszoló.
Pl: Disciple. Blast FM- en van egy csomó fehér metal amúgy
"Nem a Kárpátiát nevezem rocknak, de igen, van olyan hogy keresztény rock. Előbb nézz utána, aztán kritizálj... "
Akkor meg minek kevered ide a büszke magyarkodást? :D Komolyan, olyan irtózatosan buta és primitív ez a kérdés meg minden megnyilvánulásod, hogy röhögnöm kell :D Mi a jó f..szom az a fehér metált mondd meg már meg nekem :D Kereszténység és rasszizmus? Ezek aztán baromira összeférnek mondhatom.
Igen,van olyan,hogy fehér metal,white metal az angol megfelelője. [link]
Amúgy nem értem,miért kell rögtön fikázni,meg Kárpátiázni. Én is sok magyar nemzeti rockzenekart hallgatok,de a Kárpátia az utolsó közülük,amit meghallgatnék.
A kérdező kérdésére válaszolva: büszke magyar vagyok,a magam módján hiszek Istenben,100%-ban hetero vagyok és világéletemben rockot hallgattam. :)
35/n
Röhöghetsz, csinálhatsz, amit akarsz, kösz, nem érdekel.
Azért tettem fel a kérdést, hogy a válaszok "megmosolyogtassák a szívem" és mondhatsz itt bármit, rajtad is csak mosolygok, hogy feltétlenül meg kell keserítened valakinek a napját.
ÁÁÁjjájjájjjájjjájj! Ezt a szívlengető baromságot felejtse el mindenki! Hogy lehetek ekkora...á! Na jó. Fujj.
Köszi a türelmét a kedves olvasóknak. Ez egy dühkitörés- szerűség volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!