Másnak is van olyan tapasztalata hogy sok öreg alsóbbrendünek tartja a fiatalokat, csak azért mert fiatalok? Pl. Azt hiszi sok öreg hogy a kora miatt bármit megtehet! Persze tisztelet a kivételnek!
Nem írhattam le mindent azóta is írnék! :D
Csak én lehetek hibás szerinte õ sokszor mondja ilyenkor hogy õ már ennyi idõs stb. stb...
Nem írhattam le mindent azóta is írnék! :D
Csak én lehetek hibás szerinte õ sokszor mondja ilyenkor hogy õ már ennyi idõs stb. stb...
Azzal hogy nem mondtam neki hogy a nagyapám (20 éve meghalt) most fennt helyette is szégyelli magát, már tekintettel voltam mindenre szerintem!!!!
Pont azért vagyok dühös mert pont udvariasan leültem vele megbeszélni, erre reagált a leírt módon!!! Meg hogy azért vagyok dühös mert tényleg bajt akarok a tesómnak és emiatt mardos a büntudat!!!! Szerintem õneki kell most elgondolkoznia és leülnie velem nem nekem vele!! Amúgy is megpróbáltam!!
"Másnak is van olyan tapasztalata hogy sok öreg alsóbbrendünek tartja a fiatalokat"
Igen, találkoztam már ilyen helyzettel. Nem is egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!