Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mitől van ez a jelenség?...

Mitől van ez a jelenség? Nagyon sok saját magát csúnyának tartó férfi sír, hogy egy nőnek sem kell, pedig van pénze, mindent megadna a nőnek, és nem értik miért nem kellenek senkinek sem annak ellenére, hogy ők tökéletesek, és hibátlanok.

Figyelt kérdés
Nem veszik észre mennyire irreális ahogyan magukat látják?

2017. szept. 24. 13:08
 1/10 anonim ***** válasza:
53%

Nem érzékelem ezt a "jelenséget"

Azt inkább, hogy nagy a kereslet olyan férfira akinek "van pénze, mindent megadna a nőnek"

A külseje lényegtelen.

2017. szept. 24. 13:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/10 anonim ***** válasza:
68%

Nem azzal van a baj, hogy csúnya-e a férfi vagy sem. Hanem pontosan azzal, hogy azt hiszik, kizárólag emiatt "nem kellenek" a nőknek, és fel sem merül bennük, hogy valami más probléma is lehet.Fejben már nem jutnak el addig, hogy a pénznél több kell ahhoz, hogy egy nő férfiként nézzen rájuk.

Sokan nem értenek egyet velem, de tartom, hogy amióta megszüntették a kötelező katonaságot (meg lehet nézni az előtte-utána korosztályokat), és divat lett mamapicifiának nevelni a férfiakat, nagyra nőtt óvodások mászkálnak köztünk, akik hisztiznek, nyafognak, lusták, hogy a kis érzékeny rózsaszín nebántsvirág lelkecskéjükről ne is beszéljünk. Csak annak tudom látni őket, amik, férfiaknak semmiképp. A katonaság legalább az ilyenekből férfit nevelt.

2017. szept. 24. 13:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/10 A kérdező kommentje:
Lehet rosszul tettem fel a kérdést. Nem is feltétlenül csak a "csúnya" férfiaknál láttam ezt, hanem általánosságban többen is szinte elvárták, hogy a nők álomférfiként tekintsenek rájuk. Az üzenetváltás során egyre inkább kiérződtek a jellemhibáik, sokszor annyira elvakultan látták a dolgokat, és nem akarták beismerni, hogy vannak hibáik. Egy kapcsolatban is olyan valótlan elvárásokat szögeztek le a nő felé, annak ellenére, hogy viselkedésben megrekedtek egy kisfiú szintjén. Arról nem is beszélve, hogy sokszor elég beteg és perverz dolgok derültek ki róluk, amit ők természetesnek tartottak.
2017. szept. 24. 13:30
 4/10 anonim ***** válasza:
42%

Úgy látom, kérdező, hogy valahogy ugyanarról beszélünk, csak máshonnan közelítjük meg a problémát. :)

Viszont valahol a te soraidban is azt érzem, hogy a férfi igenis érdemelje ki, hogy akként nézzenek rá, nem jár ez alanyi jogon. Ugyanis az általad leírt jellemhibák, valótlan elvárások, satöbbi pontosan abból fakadnak, amit fent levezettem. (#2)

2017. szept. 24. 13:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/10 anonim ***** válasza:

A nok úgy intézik, hogy a férfiak helyettük dolgozzanak, gondolkozzanak, viseljék a

felelosséget. A nok kizsákmányolják a férfiakat.

2017. szept. 24. 20:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/10 anonim ***** válasza:

A csúnyaságra reagálnék. Mi másra gondoljak mikor:

- társkeresőn sosem érkezik az üzeneteimre válasz,

- közösségi oldalon szintén, valamint vissza sem igazolnak,

- a beszélgetésnek annyi, amint képet látnak rólam,

- Tinderen hónapok alatt senki nem kedvelt.

Nem vagyok tökéletes, nem vagyok hibátlan, ami nem baj, de csúnya vagyok, ez már viszont óriási probléma.

2017. szept. 24. 20:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/10 anonim ***** válasza:
89%

Én ismerek ilyeneket a való életben is (nem tudom, a gyk-n picsogók közül ismerek-e vkit a való életben), és meg kell, mondjam, hogy a nagy többségnél nem az a probléma, hogy csúnya. Hanem:

- csak az átlag feletti nőket veszi nőszámba (persze ő azt mondja, hogy jaj, hát az átlagosakat is, csak önmagát áltatja azzal, hogy az átlag az kb. a szép nő, aki nem úgy néz ki, mint az aktuális luxy k...a... tehát átlagos neki a sminkeletlen modell, feszes cici, feszes popsi, lapos has, hibátlan arcbőr, szimmetrikus arcocska, egészséges, fényes, selymes, dús, hosszú haj... az már messze átlag alatti, akinek rövidebb a haja vagy van az arcán egy pattanás, esetleg igaz, hogy borotvált a lába, de látszik rajta a szőrtüsző)... na, akkor azért nem olyan nehéz elképzelni, hogy egy ilyen átlag feletti lánynál hány próbálkozó van, és nyilván nem a csúnyát fogja választani, ha ugyanolyan személyiséggel akár kaphat sokkal jobban kinézőt is

- azt várja, hogy a nők cuppanjanak rá... nemhogy nem szólít le egy nőt sem, de 2 értelmes mondatot nem tud kinyögni

- személyiségre egy katasztrófa, de nem látja be, mert beképzelt. Sok magát rendesnek tartó férfit látok, aki közben életunt, unalmas/savanyú (itt most nem arról van szó, hogy nincs minden nap más programja, de nem képzi magát, semmi nem érdekli stb.), túl kényelmes, bunkó, manipulatív (tipikus példája annak, hogy már azzal a szándékkal BARÁTKOZIK egy lánnyal, hogy majd megszerzi magának, aztán ő van megsértődve, ha a lánynak nem kell csak azért, mert segített neki párszor), nem intelligens, beképzelt, hímsoviniszta, anyu pici fia... emellé meg sokuknak talán összejövés előtt nem, de kapcsolatra már irtózatos elvárásai vannak egy nő felé (nézzen ki így meg így gyerek mellett is, hódoljon be nekem de ne tartassa el magát, legyen házitündér és pornósztár meg az év anyukája egyben, végezze el az összes házimunkát, anyámra akkor se mondjon egy rossz szót sem, ha ő az Antikrisztus, így meg így öltözzön...)

- nem is lenne csúnya, ha igényes lenne... az igénytelenek meg egy normális nőnél alapvetően hendikeppel indulnak... azért nem egy atomfizika azt kiválasztani, hogy milyen haj áll jól; hogyha gyorsan zsírosodó hajunk van, akkor nem elég max. heti 1x megmosni (persze, macera, de nem esik le az aranygyűrű senki ujjáról, ha mondjuk 2-3 alkalommal többször mos hajat egy héten

- tényleg elhiszi a frusztrált pasasok önámítását, hogy "a nő csak a pénzre megy", és azt hiszi, bármelyik nőt le kellene tudnia akasztani csak azért, mert Lexus autója van és rohadt sok pénze a számláján... azt hiszi, mást nem is kellene "nyújtania", csak azt, hogy fizet a nőnek mindent. Vagy mellé kb. azt, hogy "akkora kuriózum vagyok, mert nem vagyok alkesz és nem verek nőt"

2017. szept. 25. 09:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/10 A kérdező kommentje:
Sokan kiírnak kérdéseket, amiben értetlenkednek amiért nincs barátnőjük, és magukat a leírásban végig fényezik. A kérdés alatt persze az általuk írt kommentekből kiderül milyen a valós személyiségük, és sok esetben trágár módon minősítik a válaszadókat, ezek után mégis csodálkoznak, hogy őket elkerülik. Erre a jelenségre utaltam főként.
2017. szept. 25. 14:52
 9/10 anonim ***** válasza:
Ja hát ez a másik. Segítő szándékkal ír neki vki, erre jön a "feküdj le velem, különben b...d meg a k...a anyádat" jellegű fröcsögés... írja ezt egy magát intelligensnek, kulturáltnak valló vki, aki elvileg tiszteli a nőket.
2017. szept. 25. 15:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/10 anonim ***** válasza:

"-es


hát igen...a könny kicsordul a szememből mikor a férfi nem olyan gyöngyszemeit látom mint az a borzasztóan kiművelt 40-es és a feletti generáció....


Tudod, akik ma két nagy tábort alkotnak, és elvétve van csak egy harmadik réteg.

Az egyik az Aranyászokat vedelő proli, aki esetleg saját házzal rendelkezik, de azt is a következő 40 évre hitel terhelten "tudhatja magáénak". Hát mert...felelősség annyi benne mint térdkalácsban a mazsola. Semmi. Ha van munkája akkor van pénz, már ha hó elején nem issza el, ha nincs, akkor hitelre iszik. Igényessége a 98-ban divatos melegítő naciban, és "fiatalosnak tűnő" elb[a]szott félig kopasz félig hagyma hajában nyilvánul meg. Nyilván a Majkát akarta utánozni, csak még prolibb kivitelben.


Na és ott a másik, a halál frusztrált, halál bunkó vállalkozó, aki akkora BMW-vel korzózik a városban hogy már külön sávot kellene neki biztosítani. Tudod, aki se nem intellektuális, se nem egyszerű de becsületes munkásember. Az a tipikus "dörzsölt", "jég hátán is megélek b[a]sszátok meg" típusú suttyó, aki a gerinctelen törtetésével k[u]rvasok pénzt tudott összegereblyézni. Tudod, amolyan RezsiSzilárd féle bunkó. De pő a f-szacsávó, ő nála csörög a BMW kulcsa, és már jó dolgában nem tudja mire költeni a pénzét.

Tudod, ez az a réteg aki legalább egyszer válik, mert az "asszony hisztis volt".

Az első archetípustól talán annyiban tér el hogy nem aranyászokot szlopál hanem heinekent, és nem 30 ezres hanem 130 ezres telefonja van.


És lenne elvileg a harmadik rétege a dicső, katonaságot látott korosztálynak, a művelt polgár. Akinek van egy biztos, közepes, vagy akár magas fizetésű munkája, jó, becsületes szakember, és a köz hasznára van. Ennek megfelelően szellemi értékek is felfedezhetőek benne. Na ez az amit a dicsőséges hadak útját (se) megjárt korosztály csaj nyomokban tartalmaz. Mint mikor a termékre ráírják hogy "nyomokban mogyorót tartalmazhat".

Ő az akit a második kategória "lúzernek" meg "túliskolázott senkinek" nevez, mert mondjuk csak feleannyit keres mint egy újgazdag vállalkozó.


Illetve, szerinted kedves kettes, az a 800 ezer alkoholista Magyarországon honnan kerül ki? Azt mondod hogy a 20-30 évesek alkotják ezt? Nem véletlenül azok az ízig vérig felnőtt és férfias férfiak? Nem ők isszák el mindenüket? Nem ők azok akik a családjuk felé ennyi felelősséggel nem fordulnak?


Most komolyan, attól lesz férfi a férfi hogy 1 évig üvöltözik vele egy random alak, a fogkeféjével sikálja a küszöböt meg matematikai pontossággal hajtogatja a cseszett egyenruháját? Ja, meg mondjuk néha ellő egy tár lőszert egy hetven méterre felállított céltáblára? Ettől férfi?

Ettől csak kényszerbeteg frusztrált f[a]szkalapok lesznek, és lettek. Mint látjuk.

2017. okt. 18. 01:39
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2023, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!