Dunakeszi milyen hely? Milyen ott élni? Mik az előnyei/hátrányai?

Nekem túl nagy, túl zajos, túl forgalmas, ugyanolyan élhetetlen, mint Bp., ahová ha a fejemhez fegyvert tartanának sem költöznék soha.
Annak, akinek mások a preferenciái, szereti a nyüzsit, nem zavarja a sok autó, annak tökéletes.
Egyébként a játszóterei nagyon szépek, nem tudom, ez téged érint-e, de mi azok miatt járunk viszonylag sűrűn a gyerekekkel. 😊

Az a baj Dunakeszivel, hogy az infrastruktúrát nem ötvenezer közép-felsőközéposztálybeli emberre tervezték.
Reggel, délután kocsival araszolás van.
Az utak zsúfoltak, építészetileg nem lehet városképről beszéni (egymást váltogatják a falusi házak, a kisvárosi házak, a panelek, parasztmediterrán villák, és a kényszerminimalista új társasházak.
Az újépítésű részeken alig vannak fák, gondolom zavarja az embereket hogy horribile dictu évente pár alkalommal munka van vele, emiatt elég kopár minden ennek a negatív hatásaival (por, zaj, meleg, nincsenek madarak). Bocsánat, tévedtem, "kertváros", mert van a kertbekben átlagban 2 tuja.
A dunapart teljesen beépített és vásári, az első normális part Gödnél kezdődik.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!